top of page

PRKOSI GODINAMA ZAHVALJUJUĆI OVOJ VJEŽBI

Jennifer Aniston na pragu šestog desetljeća života

Jedna od najpopularnijih 'prijateljica', hollywoodska glumica Jennifer Aniston uskoro će navršiti 52 godinu života, a i dalje izgleda kao da je u 30-tima. Stručnjaci tvrde kako glumica itekako pazi na zdravu prehranu i tjelovježbu, zbog čega ima savršenu figuru.

Mnogi joj zavide i na savršeno oblikovanim rukama, sa kojih koža ne “visi”, već je sve besprijekorno zategnuto, dok su joj mišići savršeno oblikovani. Tajna je u posebnom treningu za ruke, koji traje svega deset minuta i omogućava vretenaste mišiće. Trening Jennifer Aniston mješavina je joge, aerobika i zahtjevnih kardio treninga, a najbolje od svega je što ga svatko može izvoditi kod kuće u vlastitom dnevnom boravku. Već u roku mjesec dana, žene koje slijede trening Aniston, primijetile su kako im ruke postaju tanje, ženstvenije i savršeno oblikovane. Najbitnije, više je manje a rezultati dolaze nakon duže upornosti.


A zanima li vas kako izgleda dom Jennifer Aniston i što se sve u njemu nalazi, zavirite u >>> fotogaleriju Gossip Pinteresta kuća jennifer aniston

bottom of page