top of page

GLUMICA KOJA PRKOSI HOLLYWOODSKIM OBLINAMA

Milla Jovovich jedna je od rijetkih glumica koja nije poklekla pred strogim kriterijima Hollywooda

Glumica Milla Jovovich jedna je od rijetkih žena u kino industriji, koja nije poklekla pred strogim kriterijima Hollywooda i povećala svoje obline. Od kada je sa roditeljima u 5.godini života emigrirala iz Ukrajine u London, a zatim u Ameriku, ostala je vjerna sebi.


Na njoj nećete vidjeti velike grudi kao ni korekcije lica, usana i drugih dijelova tijela, a opet postigla je uspjeh veći od tisuće djevojaka koje izgledaju 'hollywoodski'.


- Sretna 10. godišnjica mom nevjerojatnom suprugu! Kada gledam unatrag i prisjećam se trenutka kada smo se tek upoznali...preludo je vidjeti koliko smo daleko stigli zajedno! Koje putovanje, koje nevjerojatno iskustvo je ovo bilo. Stvarno sam nevjerojatno sretna - izjavila je nedavno Milla.

Ne podliježući strogim zahtjevima Hollywooda o izgledu glumica, Milla je ostala svoja, a predani rad i talent doveli su je do vodećih uloga u danas vrlo poznatim filmovima.


- Fenomenalna si u filmu Resident Evil 3! Želimo ti sreću! Predivna si Mila - pišu joj brojni obožavatelji. A Millu uskoro očekuje još jedno veselje. Nakon dvije kćeri, ponovno je trudna i to u 44.godini života. Nakon što je saznala za treću trudnoću, osjećala se presretno ali i ustrašeno, budući da je nedavno doživjela pobačaj. Zadnjih je mjeseci živjela na 'iglama' od brige, čekajući rezultate testova i provodeći vrijeme kod doktora. No, ovoga puta sve je u redu i njena će obitelj uskoro dobiti još jednu djevojčicu.


celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, stanovi poznatih

bottom of page