top of page

SCARLETT FRUSTRIRANA ZBOG HOLLYWOODA

Glumicu Scarlett Johansson navodno frustriraju neka hollywoodska ponašanja

Iako je ponovno nominirana za Oscara i slovi za jednu od najboljih glumica ikad, Scarlett Johansson navodno nije zadovoljna nekim ponašanjima u Hollywoodu, piše GossipCop. Izrazila je tako svoje frustracije načinom rada Hollywooda i medija. Johansson je jedna od mnogih poznatih osoba koje su dobile nadimak u medijima. Jennifer Lawrence obično se nazivaju JLaw. Christina Aguilera je nazvana Xtina, a zvijezdu Avengersa prozvali su ScarJo. No, njoj je taj nadimak uvredljiv te je vrijeđa

Nadalje, Scarlett se ne sviđa što je zovu sexy i mladom, budući da glumi već više od 10 godina. A o kritikama javnosti ima posebno mišljenje. Njeno je iskustvo da kritike nekada nisu opravdane, poput onih da se previše 'izbijelila', a trebala je glumiti japanski lik. Slične je kritike dobila i kada je željela glumiti transrodnu osobu, zbog čega je odustala od uloge.


Mediji tvrde da glumicu frustrira i „politička korektnosti“ u modernom castingu, jer vjeruje da bi kao glumica morala moći glumiti bilo koju osobu, bilo koje stablo ili bilo koju životinju, jer to je njen posao.

ekskluziva, slavne žene, story vijesti, najnovije showbiz vijesti, poznati, vijesti o poznatima

bottom of page