top of page

ZSA ZSA ŠOKIRANA KAKO JOJ JE OTEO HRANU

Ljubav ide kroz želudac

- YOOOOO, PRVI POST U 2022.!! KaŽe ovako: "Ljubav ide kroz Želudac!"Baš zato sam te i ostavila Marko Braić!!!!! Spriječio si ljubav budalo. Tijelo za ljeto. Slušam vaš kreativni caption za ovaj bezobrazluk! - objavila je pjevačica ZSA ZSA i objavila video u kojem joj prijatelj otima sendvič

- Nadamo se da si naručila novi i pojela na miru..."Pusti moje salo na miru!!!" Dobro si i prošla, ahhaha!! Baš bezobrazluk - poručili su joj fanovi i prijatelji.

Marko Braić je inače popularni mladi glumac, kojeg smo imali prilike gledati u TV serijama Dar mar i Na granici, nedavno se pohvalio i kako je sudjelovao u projektu koji će biti prikazan na Netflixu.


Tijekom blagdana, ZSA ZSA je posjetila Istanbul, a tijekom leta se dobro zabavila...

- Ko je reko da su letovi dosadni? Ja ih OBOŽAVAM! Iako me nakon 2 godine neputovanja počelo malo bit frkica... al dobra hrana, malo rakije i dobrih filmova brzo pomognu! A onda su me morali zamolit da sjednem i da se zavezem. Kaj vi obično radite u avionu? Jel vas frkica? Ako da, koji je recept za opuštanje? Rakija? - pitala je pratitelje.


Na glazbenom polju, pjesma Flowerpot koju je otpjevala sa Vlahom Arbulićem, dobila je odlične kritike i pohvale njene publike.

bottom of page