top of page

JELENA ROZGA OTKRILA ZAŠTO JE JUČER PLAKALA

Kaznio nas Bog takve samo on može da spoji

- Godinama se Saša Matić i ja dogovoramo oko dueta… Kada dođe ona prava odmah ulazimo u studio...i evo, to se desilo sa ovom divnom baladom. Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta zaplakah na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam…. A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši što je podijelio bas sa mnom - otkrila je Jelena Rozga, o tome kako se osjećala dok je snimala i pjevala svoju novu pjesmu Ti i ja

- Bravoooooo, top ste i vi i pisma i hvala vam na tome. Jako smo ponosni! Najdivnije neštooo. Prelijepa pjesma. Pjesma je vrh svaka čast. Kakva pjesma...ne znam šta da napišem osim wow! Bravo srećo, ponosni i sretni do neba i nazad - poručili su Jeleni brojni fanovi, a ona im je zahvalila na više od 600.000 pregleda spota.

Duet je u kratkom vremenu došao do 1.mjesta You Tube glazbenih trendova i tako iza sebe ostavio brojne druge pjesme koje trenutno imamo prilike slušati. - Hvala za pjesmu i emociju! Predivan poklon pred Blagdane. Duet je famozan a Beograd kao kulisa mi izmamio suze...i sjećanja na studenske dane. Od svih novih Sašinih pesama, ova će vjerovatno biti hit. Falio je dobar duet već dugo. Neobična, lijepa melodija, glasovi su se odlično uklopili, tekst kvalitetan...Sad zvanično Matić ima sve duete sa najboljim ribama balkanske estrade...U životu sam svega 3 puta zaplak'o! Kad' sam se rodio, kad' je Esmeralda progledala, i sad' kad je Rozga otpjevala ovu odu! Čarobna!... Odlično su njih dvoje ovo izveli. Ispali su i dobar spoj. Rozga je odlična - komentirali su gledatelji na You Tubeu.

bottom of page