top of page

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE S VJENČANJA JELENE VELJAČE

Uspješna spisateljica udala se za savjetnika Vitu

Uspješna spisateljica i producentica Jelena Veljača (40) udala se danas za Vitu Turšića (48), bivšeg savjetnika predsjednika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Vjenčanje pred brojnim prijateljima održalo se u zagrebačkom Botaničkom vrtu. Jeleni je ovo treći brak, dok je Viti drugi, a oboje imaju djecu iz prijašnjih veza. No, za pravu ljubav nikada nije prekasno a brojni izvori potvrđuju da su njih dvoje 'kliknuli' na prvu. - Sve me vodilo tebi - poruka je koju su objavili

Jelena je na ceremoniju pred matičarkom nosila kratku bijelu dizajnersku haljinu, dok je na nogama imala Jimmy Choo moderne bijele sandale. Dugu kosu je raspustila, a na očima je naglasila smokey eyes. U rukama je držala slatki buketić poljskog cvijeća, a dok je išla prema oltaru, ruku pod ruku sa Vitom, ispred njih je hodala njezina kćer Lena Čuček.


- Treća srića...sritnooo. Lipi ljudi. Ukradi joj cipele pošalji ih meni, nema veze broj. Koliko je lijepa ta Jelena a i ti si zgodan! - poručili su prijatelji Mate Rončevića, Jeleninog prijatelja koji je objavio neke od ekskluzivnih fotografija.

Drugu posebnu fotografiju objavila je glumica Marijana Mikulić, također gošća na Jeleninom vjenčanju. I Jelena i Vito bili su vidljivo uzbuđeni, te posebno sretni što se napravili ovaj veliki korak. Svoj zajednički život nastavit će u stanu u centru Zagreba.


Još neke posebne fotografije objavili su prijatelji para.

Jelena sa svojim bliskim prijateljicama.

Među uzvanicima je bila i poduzetnica Iva Radić.


bottom of page