top of page

ŽENE OBRANILE DANIJELU MARTINOVIĆ

Zašto spominjete njenu prošlost

- Zaboravite sigurnost. Živite tamo gdje vas je strah. Rumi. Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja... - poručila je nedavno pjevačica Danijela Martinović, nakon što se spustila ziplineom sa planine.

- Bravo naša hrabra, draga, simpatična, šarmantna Danijela. Uvijek sa vedrim i veselim osmijehom na licu. Predivna si vjetar u leđa za sreću, zaslužila si bolje tvoje srce je veliko ne daj jedan bivši kvari tvoju dobrotu...Dječja duša nađe put do zabave i sreće lako. Što reći za Danijelu ima toga puno puno. Draga, vesela, ljubazna, voli ljude i za sve ima razumijevanje. Predivna osoba koja zaslužuje sreću - poručili su joj brojni fanovi, a neki su krenuli komentirati njen privatni život.


No, ubrzo ju je obranilo nekoliko žena - Bože...pa šta spominjete njenu prošlost, otkuda vam ideja da nju to uopće zanima i da je itko kriv, manje vrijedan i slično. Ljudi se lijepo rastali i bok, sretno im svima. Sve nosi svoje emocije, svima, ali idemo dalje, mudriji za svako iskustvo...sad bi ona kao trebala nešto da bude, hrabra, jaka, svašta...neka bude kakva je i ono što je, to je njena stvar i najbolji put. Prestanite suditi i tješiti tamo gdje ne poznajete ljude i njihovu priču jer može upravo da bude kontra efekt i da zapravo štetite. Zreloj ženi ne treba da čuje tko je bolji od nje i tko nije, ona tako na život, a kamoli na sebe - ne gleda. Dapače, to samo govori šta još vi niste naučili. Malo empatije i emocionalne inteligencije nekim ljudima i pozdrav svima! - bila je oštrija jedna od njih

Lijepa Danijela ne zamara se previše komentarima o svom ljubavnom životu, o kojem ni unazad 25 godina nije puno govorila i najavljuje neke nove projekte i pjesme, kojima se itekako veseli.

bottom of page