top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ NAJAVILA VELIKO DARIVANJE

Pjevačica slavi 50.ti rođendan

- Nemam se potrebu više nikome dokazivati, natjecati... Želim živjeti sebe u potpunosti i biti sretna - izjavila je u ožujku poznata pjevačica Danijela Martinović, koja danas slavi okrugli 50.rođendan. Žena čije smo pjesme navikli slušati od malena, otvara novo životno poglavlje a koliko je to veseli pokazala je i najavom veliko darivanja svojih fanova

- Obožavam rođendane i sve proslave u kojima se slavi život! Baš zato, često za svoj rođendan darujem svoje prijatelje… a ovoga ću puta darovati i vas - svoje pratitelje koji su sa mnom već godinama, kao i one nove koji će se tek naći u našoj veseloj virtualnoj zajednici u kojoj dijelimo lijepe stvari i lijepe emocije! Kroz sljedećih 5 tjedana podijelit ću 50 poklona za svoj 50 rođendan. Svaki poklon je poseban i meni jako važan jer je stvaran s ljubavlju - objavila je Danijela i pozvala sve na svoj Instagram profil, gdje će pratitelji moći osvojiti Danijeline knjige, nakit, omiljene majice, rokovnike i glazbene CD-e.


Inače, glazbenica je u 2021. objavila novi singl Ljubav ne odustaje, koji je na YouTubeu pogledalo više od 700.000 ljudi, a istodobno je objavila i novi album Neopisivo - Novi zvuk, novi doživljaj... 'Neopisivo je moja prekretnica... Uskoro vam donosim i nova iznenađenja sa svojim suradnicima i jedva vam čekam sve pokazati - poručila je kratko, dok su brojni komentirali - To malo ljubavi... Ta pjesma mi je u novom ruhu neopisivo ljepša. To malo ljubavi, zvuči čak i bolje od originala. Draga Danijela, imam ja cijeli album NEOPISIVO. Teško je izdvojiti jednu pjesmu. Ali kad već moram, to je ona pjesma koja me uvijek dirne u srce kad je sluša. ZOVEM TE JA!


コメント


bottom of page