top of page

DANIJELA MARTINOVIĆ NAPRAVILA FOTOGRAFIJE O KOJIMA DRUGI SANJAJU

Svi komentiraju i njenu fantastičnu liniju

Pjevačica i spisateljica Danijela Martinović iznenadila je svoje brojne fanove kada je objavila fotografije ispod mora, a zatim otkrila kako su joj bile dugo željeni san

- Sloboda dubine. Oduvijek sam htjela napraviti fotografije pod morem... ovo je još jedan ispunjeni san. Hvala ljeto, hvala more, hvala mojoj Ani Babić - poručila je vesela pjevačica. Inače, Danijela je ovoga srpnja navršila punih 50 godina i pokazala da, bez obzira koliko godina imaš, možeš se osjećati i izgledati odlično


- Divnoo! I meni je to velika želja i nadam se da će mi se ispuniti. Fotke su ti predivne Danijela. Ti si čudo.. neopisiva. Prava sirena. Naša predivna Danijela - poručili su joj mnogi.

Kada je nedavno posjetila Krk, Danijela je prošla i najužom ulicom na svijetu u mjestu Vrbnik. - Najuža ulica na svijetu, uspjela sam! Ne zaboravite se zabavljati... i igrati kao dijete! Želim vam divan dan! - poručila je Danijela svima i 'natjerala' na komentar jednu gospođu, koja je komično opisala svoju situaciju - Kak bi moja rit tu zapela. Ali ak bi me vatrogasci spašavali bez problema bih se tu zaglavila.


Pretprošle godine, Danijela se pohvalila i kako je uživala u Las Vegasu, a posebice ju je oduševio koncert Lady Gage, s kojom je s tribina zapjevala pjesmu Shallow.

bottom of page