top of page

NOVI BOY BEND KRENUO U OSVAJANJE HRVATSKE

Ovo su dečki koje će djevojke posebno voljeti

Grupa Elixir novi je zabavni boy bend na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ipak, ovaj je bend drugačiji od klasičnih boy bendova. Iako u takvim bendovima često svi članovi pjevaju, u ovom slučaju oni su sastavljeni kao klasičan bend, a epitet boy benda dobili su zbog omiljenosti među djevojkama. Dečki su tek u dvadesetima i mnogi im predviđaju sjajnu glazbenu karijeru.

Za razliku od mnogobrojnih mladih dečkiju koji se vode pop izričajem, grupa Elixir odabrala je put zabavne glazbe jer smatraju kako domaću zabavnu glazbu treba vratiti na tron - Teško te zaboravljam je naš prvi singl i s njime otvaramo jedno poglavlje. Glazbu ćemo razvijati, no svakako ćemo biti najbliži zabavnoj glazbi. Želimo biti dio najvećih zabava. Želimo začiniti svaku dobru feštu te u svakom klubu napraviti pravi lom. Neka naša glazba bude motiv za radost - rekao je Marko Petaj, pjevač grupe.

Uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basista te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Dečki iz Elixira glazbom se bave već dugi niz godina, no ovo im je prvi put da su ozbiljnije zakoračili na estradu, a sve u želji da pokažu kako ima mjesta za hrvatsku zabavnu glazbu koja je dugi niz godina na margini. hrvatski boy bend, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page