top of page

BOY BEND ELIXIR IMA NOVU HIT PJESMU

Dečki vraćaju zabavnu glazbu na tron glazbene scene

bend Elixir
foto Matija Škalić

Hrvatski boy bend Elixir, kako su ih nazvali na samom početku karijere, imaju novi hit. Pjesma Najbolja na prvu ulazi u uho, a i ovaj je puta za tekst i glazbu zaslužan Mario Regelja iz popularnih Ljubavnika. Elixir je ovaj puta u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi puta našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka koji je preko noći postao omiljen među mnogobrojnim djevojkama.

- Puno poruka dobivamo od djevojaka. Društvene mreže su zbilja odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da niti jedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju - otkrio je Marko Petaj, pjevač grupe Elixir.

Dečki su nakon prvog singla Teško te zaboravljam osvojili top ljestvice, a pjesma je odlično prošla i kod publike i radijskih urednika. Uz pjevača Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basista te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Elixir pjeva zabavnu glazbu, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.

Video spot pogledajte na >>> YouTube Najbolja

Comments


bottom of page