1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VLATKA POKOS SKUHALA POSEBNO KANADSKO JELO

Poručila da je jako ukusno

Lijepa 51-godišnja Vlatka Pokos zna kako uživati u životu punim plućima, a savršenu liniju itekako zahvaljuje zdravom načinu života, posebice zdravoj prehrani. Što i kako jede, otkrila je nedavno - Imam viška vremena i volje pa ću se, načas, pretvoriti u infuencericu, LOL! Ljudi me često pitaju u čemu je tajna mog lijepog izgleda u zrelijim godinama pa evo odgovora! U zdravoj prehrani koja je uz to fantastična i ukusna. Super jednostavan recept, fantastične namirnice i brza priprema! Proljeće je moje vrijeme!!! Svima pozdravi iz toplog i sunčanog Toronta! - poručila je veselo Vlatka i dodala - Za zdrav život, jer zdravlje je ljepota.


Jelo koje je pripremila izgleda prilično zeleno, a mnoge je zanimalo što je to skuhala - To je posebna vrsta kelja, nisam to prije vidjela u Hrvatskoj. Ima fantastičan, skroz neobičan okus. Jako ukusno. I dodatak je losos a mogu biti i kozice, tuna itd... - objasnila je popularna bivša voditeljica, a danas uspješna marketing managerica.


- Draga Vlatka, da li ne voliš slatko ili namjerno izbjegavaš? Također, koja ti je najdraža slastica? - pitao je jedan pratitelj, dok je drugi dodao - Rođendanski recept umjesto torte? Ja volim fotografirati i objavljivati što pojedem na svojoj Facebook stranici. - Svjesno izbjegavam, šećer nije zdrav. Inače volim tiramisu, cheesecake i sve što je lagano i voćno. Ali, rijetko konzumiram. Što ne znači nikada... Izbjegavam slatko i uopće ne znam pripremati slastice. Nije bilo torte jer nije bilo niti proslave - jasna je bila Vlatka.



Uz ovakvo razmišljanje i prehranu, jasno je zašto Vlatka izgleda kako izgleda i zašto joj je linija i nakon 50-te ista kao u ranim 20-ima.