top of page

VLATKA POKOS IMA VELIKI RAZLOG ZA SREĆU

Uskoro veliko slavlje

Bivša TV voditeljica Vlatka Pokos, koju mnogi pamte kao jednu od najboljih voditeljica na televiziji, danas živi i radi u Kanadi. Ondje je završila studij komunikacije i marketinga te pronašla dobar posao u vodećoj modnoj tvrtci, gdje su je ubrzo prepoznali kao vrlo sposobnu djelatnicu. Nakon dužeg ne javljanja na socijalnim mrežama, danas je objavila nove fotografije, na kojima ne krije sreću

22.ožujka, Vlatka je napunila punih 50 godina i tako ušla u klub 50-ih. - Proljeće stiže. Hrvatsko proljeće stiže. Ljubav. Prijatelji. Kanada. Hrvatska - poručila je Vlatka i 'nabacila' veliki smješak te dodala - Mnogi ljudi mi se javljaju i govore da bih trebala biti više prisutna na Instagramu pa ću to i učiniti. U poplavi plastike i umjetnog izgleda, ponosna sam na svoju prirodnost. Imam pozitivan odnos prema životu, sazrijevanju i promjenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz photoshopa.


- Uvijek lijepa, za mene jedina prava dama sa puno stila i manira. Sretan rođendan...reko da budem prva. Uvijek lijepa. Inteligentna i lijepa žena. Čista ljepotica. Draga Vlatka izgledaš sezacionalno. Baš si lijepa. Mila i divna dama. Prekrasna si Vlatka - poručili su joj brojni fanovi.

Svoj dobar izgled Vlatka definitivno pripisuje novom levelu mira i sreće koje je našla u Kanadi, a posebice kada je nakon odlaska iz Hrvatske okrenula novu stranicu u životu. Iako smo je navikli gledati u domaćem medijskom prostoru i iako joj mnogi poručuju da bi je ponovno željeli vidjeti ispred malih ekrana, čini se da je Vlatka posve sretna u Torontu, gdje ima i puno novih prijatelja - Konačno imam prijateljicu koja zna fotografirati! U pravom paparazzi stilu! Thank you Magdalena! - izjavila je prošle godine, kada ju je prijateljica fotografirala u luksuznom Christian Dior šalu.


A o fotografiji iz jacuzzija, u kojem je prošlo ljeto uživala u druženju s drugom prijateljicom, Vlatka je progovorila - Malo pojašnjenje uz fotografiju; nova je!!! S obzirom na to da često stavim starije fotografije, vidim da to izaziva malu zabunu! Fotografija je nastala jučer popodne, vidi se da nije profesionalna. Slikala me moja draga prijateljica, provele smo popodne u jacuzziju veličine bazena. Imam samo jedan problemčić: u danasnjem svijetu, osobito na Instagramu, žene su toliko umjetne da više nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama! Hvala Bogu na dalmatinskim genima!

Comments


bottom of page