top of page

VLATKA POKOS PROGOVORILA O SVOJOJ KĆERI

Vrlo direktno i iskreno, Vlatka Pokos rekla je što misli o djevojci koju je odgojila

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos, vrlo je iskreno progovorila o djevojci koju smatra svojom kćerkom, jer ju je kako tvrdi 6 godina odgajala.


- Svemirski razlog našeg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojčica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvečenošću, odgajala sam je šest godina; najljepših u mome životu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju...U mome srcu i mojoj duši ona je još uvijek moja malena djevojčica, još uvijek moja duša pati i plačem za njom. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeća koliko je volim. Ona zna. Sve te ružne rijeci koje sluša od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno nježno i čisto srce. On ne razumije da ne može pobijediti ljubav. On ne zna što je ljubav. Ili, ne bojati se ničega. Ni smrti - napisala je iskreno Vlatka.

Vlatku, koja živi i radi u Kanadi, njeni fanovi uglavnom podržavaju - Zaboravite zle ljude i ljepotu tražite oko sebe...recite sebi zauvijek da vam ne može trovati život jedan jedini i sada nakon dugih godina... Pusti politiku I zadrži uspomene za sebe, ne za javnost. Ostani lijepa i ne budi puna gorčine, ne stoji ti. Ti si tako divna i lijepa osoba! Oduvijek sam poštovala vašu inteligenciju i brigu o sebi. Sama činjenica da ste imali hrabrosti napustiti tako zlu i dominantnu osobu govori o vašoj inteligenciji i čistoći uma. Vlatka ti si predivna topla osoba Lana će potražit vas i uživat s vama. Nek da dragi Bog da Vas Lana potraži. Kad bi svi imali tako toplu i brižnu mamu kakva ste joj Vi bili. Ako živiš u prošlosti tužan si. Ako živiš u budućnosti brineš. Ostaje samo sadašnjost kao tvrdo tlo da krenemo dalje. Tijelo je u pravom smjeru okrenuto. Treba samo zakoračiti. Ženo glavu gore! Voljela bi da se vratiš i posvetiš svom voditeljskom poslu pokraj dama kao sto su Željka Fatorini, Ksenija Urličić, možeš stajat uz njih.

Vlatka je uvijek besprijekorno dotjerana, savršene linije i lijepog tena, a bliži se 50.-oj godini života.poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi, vlatka pokos, lana radeljak

bottom of page