top of page

VITAPUR PRIPREMIO ORIGINALNI PIDŽAMA PARTY U NOVOJ LUKSUZNOJ POSLOVNICI

Testirali smo madrace, jastuke, tople dekice, ali i birali detalje za domaćinstvo

vitapur
foto Nikola Zoko

Vitapur pidžama party - poseban event tijekom kojeg je odabran najbolji madrac za lake snove! Nova, luksuzna i prostrana trgovina u zagrebačkom Avenue Mallu bila je najbolja kulisa za poseban pidžama party kojeg je Vitapur organizirao za odabranu ekipu koja je na jedinstven način testirala madrace, jastuke, tople dekice, ali i birala detalje za domaćinstvo - sebi i drugima. Glavna zvijezda večeri tako su bili popularni Vitapur madraci s tradicijom dugom preko 20 godina, a koje karakterizira poseban dizajn prilagođen potrebama suvremenih ljudi. Koliko su posebni uvjerili su se brojni uzvanici koji su ni manje ni više nego na istima ležali. Na kraju je bilo teško odabrati najbolji madrac za lake snove!


Tijekom eventa, Marcela Brkić iz Vitapura pokazala je kako se madrac kombinira uz nadmadrac, funkcionalne jastuke, posteljinu napravljenu od najkvalitetnijeg pamuka, ukrasne dekice, jastučiće, ali i veliki izbor detalja poput ogrtača, papuča. Budući da Vitapur ima 30-dnevni testni period prilikom kupovine madraca, na ovom je eventu pokazan način kako prepoznati i odabrati ono najbolje za vlastiti krevet. Upravo zato su trgovinom dominirali tematski kreveti u kojima su gostovali poznati spavaći!

Glavni i najluksuzniji krevet bio je KREVET ZA ZALJUBLJENE u kojem su se spojila dva madraca s džepićastim oprugama iz Royal linije. Na muškoj strani kreveta tako je dominirao Latex ROYAL 33 Luxury Firm izvanredno visoki džepićast madrac visine 33 cm s lateksom koji omogućava kralježnici da bude u ravnom položaju, što smanjuje bolove u donjem dijelu leđa, ramenima i vratu. Ovaj je madrac prikladan za tjelesnu težinu do 100 kg. Na ženskoj strani kreveta bio je Memory ROYAL 30 džepićast madrac koji sadrži gel memorijsku pjenu za potpuno prilagođavanje težini tijela i održavanje ugodne tjelesne temperature, a po željama spavača može se birati tvrdoća, meko, srednje tvrdo i tvrdo.

U KREVETU ZA ČITANJE, nove je naslove čitala Alis Marić, vlasnica web shopa Čitaj knjigu, hvaleći ugodnost i posebnost ovog kreveta. Istančanog ukusa, kad je kvaliteta života u pitanju, Alis je madrac s džepićastim oprugama Vitapur Comfort Spring Air 22 ocijenila najvišim ocjenama. Džepićaste opruge odupiru svaki dio tijela, što smanjuje bolove u kralježnici, a pet zona koje se nalaze na ovom madracu idealna je podrška svim dijelovima tijela. Dok je ležala i čitala ulomke iz novih knjiga, Alis je pohvalila izbor boje i tkanine posteljine. Opuštajuće bež nijanse i 100% satenski pamuk bili su pun pogodak i za glumicu Mirtu Zečević koja je u ovom krevetu čitala dijelove scenarija za novu predstavu.

Kako većini urbanih i zaposlenih ljudi, tijekom dana treba samo sat vremena predaha, ali ne nužno i sna, u Vitapuru je predstavljen i KREVET ZA PRILEĆI u kojem je glavna zvijezda madrac od lateksa Vitapur Cottanic Lux Comfort visine 20 cm. Ovom je madracu jezgra napravljena od lateksa i kao takva osigurava savršeno prilagođavanje tijelu i svim položajima spavanja i odmaranja. Lateks održava optimalnu temperaturu i protok zraka u madracu. Budući da je ovaj tip madraca idealan za sve članove obitelji, važno je napomenuti kako se navlaka madraca lako skida i pere na 30 ° C. - Ovo baš meni treba - krevet za prileći tijekom napornog radnog dana! Rekla je veselo glumica Jelena Perčin koja je i tog dana na party stigla nakon što je prošla kroz noge uloge zaposlene mame - od zadaće, kuhanja ručka, glume, organizacije dadilje, do izlaska. Slično je na ovaj tip kreveta reagirala i fotografkinja Mara Bratoš posebno hvaleći zimske detalje na ovom krevetu.

Nakon testiranja madraca i uživanja u Vitapur pidžama party-u brojni su zaljubljenici u ovaj brend pogledali i ostalu ponudu. Posebnu pažnju je privuklo posuđe, ali i veliki izbor blagdanskih darova za svakoga - od dekica, jastuka, ukrasa za dom, raznih aparata za kućanstvo.

Comments


bottom of page