top of page

MACADAMIA MASKA POSVE JE REGENERIRALA OŠTEĆENU KOSU

Mješavina makadamije i argana napravila je hollywoodski učinak u roku 6 mjeseci

piše i na fotki: Martina Kocijan Gulan

Nakon što sam rodila, doživjela mix hormona i odlučila iz crvene boje kose prijeći u svjetlo plavu, dogodilo mi se i najveće oštećenje kose u životu. Kosa duga do polovice leđa skroz je popucala i jako se stanjila, zbog čega sam je morala ošišati do ramena. Zbog crvenog pigmenta ni plava boja nije u komadu trajala duže od 2 tjedna, pa sam se brzo vratila na crveno, ali i dalje je ostao problem oštećenja i 'beživotnosti'. - Šokirala si kosu i sada joj trebaš posvetiti puuuuno kvalitetne njege - rekla mi je moja frizerka i dodala - Preporučila bih ti Macadamiu. Što god njihovo koristila, djelovat će.

Nisam se puno nadala i već sam se pripremila na to da ću od sada nadalje nositi samo kratku kosu, no već nakon 4.mjeseca upornog stavljanja Macadamia Ultra Rich Moisture Masque, kosa se počela obnavljati, rasti i podebljavati. Danas opet imam dugu gustu kosu, koju ću opet pustiti do pola leđa. Pitali su me i koliko često koristim masku i koliko dugo je držim? Koristim je tri do četiri puta mjesečno, a držim 20 do 30 minuta. Ako usput gledam neku seriju, maska na kosi ispod ručnika zna mi ostati i 40-ak minuta, a onda je temeljito perem Macadamia šamponom.


Još jedna tajna koju mi je otkrila frizerka je i da šamponiranje mora trajati onoliko puta, koliko se kosa zapjeni u cijelosti sa samo mrvicom šampona. Dugo godina kosu sam prala tako da bih uzela podosta šampona, utrljala i isprala, pa eventualno napravila to još jednom. Danas je perem tako da uzmem mrvicu šampona, utrljam i isperem. I zatim ponavljam i ako treba 5x, dok sa mrvicom šampona ne dobijem pjenušavu kosu. I ovo doista funkcionira!

Što kaže proizvođač? Ova maska sadrži 94% prirodnih sastojaka, dubinski hidratizira suhu i oštećenu kosu i daje joj sjaj, a njen iznimno bogat sastav intenzivno njeguje kosu kako bi sprječio lomljenje i kako bi ju zaštitio od budućih oštećenja. U sebi ima esencijalne lipide za vrhunsku hidrataciju, jača elastičnost kose i pomaže pri obnavljanju oštećenja. Macadamia proizvodi stvoreni su za revitalizaciju kose, a primjenjuju snagu hranjivog ulja makadamije i argana te tako transformiraju umornu i oštećenu kosu. U vrlo kratko vrijeme Macadamia je postala vodeći brend na svjetskom tržištu profesionalnih proizvoda za kosu, te opskrbljuje salone u preko 77 država diljem svijeta. Macadamia proizvodi sadrže jedinstveni PRO OIL KOMPLEKS, mješavinu njegujućeg ulja makadamije i argana bogatu 7, 5, 3 i 9 omega masnim kiselinama koje ne čine kosu teškom, a istovremeno ju dubinski hrane i obnavljaju iznutra prema van, kako bi se obnovila prirodna teksturu kose, za razliku od drugih proizvoda, koji kosu obnavljaju samo površinski. Doznajte i same više na >> hairgroundshop.hr/macadamia

bottom of page