1/1

MACADAMIA STORY

Mješavina makadamije i argana za najsjajniju kosu ikada

Linija styling proizvoda sa zajedničkim ciljem – raspetljati, definirati, zagladiti i dati izuzetan sjaj neposlušnoj i problematičnoj kosi.  Pogledaj kolekciju


Macadamia Professional™, jedinstveno ulje za sve teksture kose, nastalo je kao rezultat mnogobrojnih putovanja u najudaljenije dijelove svijeta koja su dovela do ključne spoznaje… SVE teksture kose, bilo da se radi o ravnoj ili vrlo kovrčavoj kosi imaju jedinstvene potrebe za održavanjem razine vlage i oblikovanja kose.

Zato proizvodi Macadamia Professional™ sadrže jedinstveni PRO OIL KOMPLEKS, mješavinu njegujućeg ulja makadamije i argana bogatu omega masnim kiselinama 7, 5, 3 i 9 koja ne čini kosu teškom, a istovremeno ju dubinski hrani i obnavlja iznutra prema van kako bi obnovila prirodnu teksturu kose, za razliku od proizvoda koji kosu obnavljaju samo površinski.


Kako djeluje


Ulje makadamije sadrži najveći udio omega 7 od svih drugih ulja orašastih plodova. Omega 7 je vrlo lagana, ne masti kosu i ne čini ju teškom što je čini idealnom za SVE teksture kose, od najnježnije kose do one potpuno neukrotive.


Ulje argana je bogato ulje koje obiluje omega 9 masnom kiselinom, antioksidansima i vitaminom E, čini kosu jačom, obnavlja oštećenja i vraća sjaj i mekoću suhoj i lomljivoj kosi istovremeno smanjujući naelektriziranost.


Spoj ova dva ulja obnavlja prirodnu teksturu kose, kosa je zdrava, sjajna, elastična i podatna.

Prirodno ulje makadamije … jedinstveno ulje za jedinstvenu teksturu vaše kose.

Doznajte više na Macadamia Classic i Macadamia Professional

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1