1/1

VASELINE STVORIO RUŽIČASTI BABY JELLY

Najpoznatiji svjetski hidratantni vosak

vaseline vosak
foto Vaseline

Imate li suhe ruke, usne ili kožu, počnite koristiti Vaseline, najpoznatiji svjetski vosak koji ima više od 100 načina primjene za zaštitu i brigu tijela. Od sad, jedan od njihovih proizvoda pomno je kreiran za njegu najmlađih članova obitelji - beba. Najpopularniji hidratantni vosak stvorio je proizvod za djecu pod nazivom Vaseline Baby Jelly koji s posebnom brigom njeguje bebinu kožu – najosjetljiviju, nježnu, s najviše zahtjeva za dodatnom pažnjom i hidratacijom.


Ružičasti Baby Jelly sadrži čistu i nježnu formulu, a proizveden je od trostruko pročišćenog kozmetičkog voska kako bi se uklonile nečistoće i mirisi koji iritiraju kožu djeteta bez ostavljanja masnih tragova. Zadržava prirodnu vlažnost kože i ne zatvara pore, kako bi pomogao prirodnoj barijeri da se oporavi od svakodnevnog izlaganja okidačima iz okoliša koji je narušavaju – poput pelena. Baš zato, najčešći problem koji se javlja kod beba - pelenski osip, sada je lakše rješiv uz svakodnevnu brigu o bebinoj koži uz pomoć Vaseline voska za bebe Zahvaljujući svojoj gustoći, iznimno štiti suhu kožu, pogotovo u hladnijim zimskim danima.

Istraživanja su pokazala, ako se u prvih šest mjeseci bebina koža zaštiti i njeguje, može se prevenirati pojava suhoće i nadraženosti. U djelovanje i moć ovog novog saveznika beba uvjerile su se i poznate hrvatske mame influencerice. Dugotrajno korištenje Vaseline Baby Jelly voska pomogao im je u prevenciji kožnih problema, kao što je pelenski osip, a malo ovog moćnog kozmetičkog preparata „ukrale“ su i sebi – za njegovane ruke, stopala ili usne. Ova nova Baby linija može se koristiti kao dnevna hidratantna krema za tretiranje suhih područja na licu i tijelu vaše bebe, a ne samo oko područja pelena. Nježan, pedijatrijski odobren i formuliran za ublažavanje suhoće Baby Jelly dovoljno je snažan i za korištenje na osjetljivoj koži odraslih.

I dok se svaka beba najsigurnije osjeća u maminim rukama, svaka mama najsretnija je kad vidi osmijeh na licu svoje bebe. Baš zato, jasno je da će ovog moćnog saveznika u praktičnom pakiranju dijeliti i beba i mama, uz tatinu asistenciju. Već desetljećima, Vaseline je jednostavno i brzo rješenje u borbi protiv mnogih problema, najčešće suhe i oštećene kože, a nove generacije, uz koje će Vaseline biti od malih nogu, zasigurno će stvoriti najveće obožavatelje kultnog branda.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1