top of page

SKIFUN SKIJAŠKI ODMORI ZA OBITELJI I DJECU

Skijanje s djecom nikad nije bilo zabavnije

Zamišljate li idealni obiteljski odmor, gdje možete provesti dovoljno kvalitetnog vremena sa svojom djecom, a istovremeno imate vremena za sebe i možete se odmoriti, pogledajte program bijelog tjedna Skifun kojeg organizira putnička agencija Uniline Croatia. Dok vaša djeca uče skijati s vrhunskim instruktorima skijanja, vi stignete skijati stazama po odabiru i uživati u snijegu i suncu.

U sklopu programa Bijelog tjedna svaki dan se održava Skifun škola skijanja za djecu koja traje 4 sata prijepodne, vrijeme koje odrasli mogu iskoristiti za samostalno skijanje. Za djecu između 4 i 14 godine škola je besplatna, a uz doplatu je moguće rezervirati individualne satove. U školi skijanja djeca su podijeljena u različite grupe sukladno svom skijaškom znanju, a svaka grupa ima maksimalno 8 đaka.

Na kraju vašeg Bijelog tjedna, djecu čeka skijaška trka. Djeca je obožavaju, a stariji uživaju gledajući i navijajući za svoje najdraže. Svi navijački rekviziti su dozvoljeni dok uživate u skijaškom napretku svoje djece, a najbolji će osvojiti medalje i zaslužene nagrade. Kako biste proveli što više zabavnih trenutaka, Uniline za vas organizira i popodnevnu i večernju animaciju, igre i različite aktivnosti za djecu (miniclub) sa Skifun animatorima.

Program Bijelog tjedna možete odabrati u određenim terminima i skijalištima koja su najpopularnija među obiteljima. Odaberite skijališta s dobrim stazama, povoljnim cijenama, ljubaznim domaćinima i dodatnom ponudom za djecu. Čekaju vas nove pustolovine u talijanskim Dolomitima i Austrijskim ili francuskim Alpama, a možda će se vašoj obitelji svidjeti i prošlogodišnji hit - Jahorina. Izaberite još danas svoj omiljeni Bijeli tjedan >> skifun.eu

bottom of page