top of page

UPOZNAJTE COCCOLE SALON U KOJEM ĆE VAŠI PSI UŽIVATI U SPA TRETMANIMA

Premium frizure i njega za kućne ljubimce

Nije tajna da je pandemija promijenila mnoge živote ljudi, a ovu je mladu poduzetnicu potaknula na potpunu promjenu karijere. Ekonomistica Leona Kostadinović radila je na razvoju EU projekata, a zatim je svoju karijeru zamijenila sa poduzetničkom pričom u niši koja je vrlo tražena u Hrvatskoj. Svoju ljubav prema psima i svojoj pudlici Coco pretočila je projekt Coccole, prvi premium salon za uređivanje pasa u Samoboru.


Novootvoreni Coccole salon u Samoboru jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo specijaliziranom paletom proizvoda i usluga. Vašem četveronožnom ljubimcu vlasnica salona može napraviti posebnu i drugačiju 'frizuru', pružajući posebnu njegu. Uz to, poslužit će svakom svom četveronožnom klijentu potpuno prirodnu poslasticu napravljenu od samo 5 prirodnih sastojaka, a kojima je cilj smanjenje bakterije u ustima do 80%. Leona je svoje znanje usavršila u Special One grooming akademiji u Italiji gdje je učila od najboljih talijanskih groomera.

- Sve je krenulo iz hobija i ljubavi prema mojoj toy pudli Coco. Otkad je ušla u moj život, zaljubila sam se u brigu o psećoj dlaci, raznolikim frizurama, uređivanju, te je otvaranje salona bio prirodan slijed događaja. Brend Coccole nastao je iz spoja imena Coco i mog imena Leona, a sama riječ na talijanskom znači maženje. Ljubimci u Hrvatskoj u većini salona mogu dobiti samo osnovnu higijensku uslugu, a u Coccole ih želimo (raz)maziti. Zato njegujem individualan pristup svakom klijentu, a svi proizvodi koje koristim za njegu ljubimaca u salonu i za prodaju u dućanu prošli su moja testiranja na Coco i izuzetne su kvalitete - otkriva poduzetnica.

Po čemu je Coccole drugačiji od drugih salona i dućana?

Coccole grooming salon i specijalizirani dućan za pse jedan je od prvih u Hrvatskoj s vrlo posebnom paletom proizvoda i usluga. Od posebnih usluga izdvajaju se SPA tretmani kao što su ozonska SPA kada s mliječnom kupkom, zelena glina, aromaterapija za pse, a klasični tretmani uključuju uređivanje i šišanje, šapokuru i izlinjavanje. U ponudi dućana se mogu pronaći najkvalitetnije poslastice od čistog mesa koje ujedno sprječavaju nastanak plaka i zubnog kamenca kod pasa, smoothie, organska kozmetika za pse, više vrsta interaktivnih igračaka, certificirane kompatibilne vrećice za izmet i mnogi drugi proizvodi koje je Coccole među prvima ponudio kupcima u Hrvatskoj!

Tko je Coco?

I am princess poodle umjetničko je ime za toy pudlu imena Coco, koja je ujedno jedna od prvih hrvatskih psećih influencerica. Ova slavna pudla ima tek 2 godine i već je prava zvijezda na Instagramu s više od 3500 pratitelja. Na njenom feedu prvo ćete primijetiti slike s putovanja, izložbi i šetnji prirodom. Coco „posao“ influencerice ne pada teško jer voli pozirati za kameru i biti u centru pažnje, a kada nije na putovanju ili šetnji, možete ju pronaći u Coccole salonu. Usluge ovog salona imali su priliku među prvima isprobati i ljubimci nekih hrvatskih influencerica kao što su Nika Turković, Petra Jeričević i Pamela Smoljanić.


Comments


bottom of page