top of page

ČIŠĆENJE KUĆNIH LJUBIMACA KOJE PREPORUČUJU DERMATOLOZI

Contego Dermal Wash prijateljski je proizvod svakom psu, mački, zecu i ptici

Svaki vlasnik kućnog ljubimca koji sa svojim psom, mačkom, zecom ili pticom živi, zna koliko je izazovno pronaći pravi proizvod za čišćenje kože svog krznenog prijatelja. Posebice je teško naći proizvod koji će kožu male životinje senzibilizirati, očistiti bez uzrokovanja crvenila, pružiti joj antimikrobnu zaštitu, ostaviti je pH neutralnom i zaštiti od uobičajenih kemikalija za čišćenje.

Contego Dermal Wash proizvod je koji je unutar svoje tvrtke Reil Cosmetics u Austriji, razvio dr.Hrvoje Reil, hrvatski liječnik. Contego je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja proizvoda za čišćenje kože kućnih ljubimaca, koji je siguran za kožu.


ZNANOST IZA PROIZVODA

Ovaj proizvod u sebi sadrži hipoklornu otopinu koja omogućuje djelotvorno čišćenje uz djelić snage tradicionalnih kemikalija za čišćenje. Hipoklor ima jedinstvenu oksidacijsku metodu djelovanja koja čisti i pruža antimikrobnu zaštitu, ali je i nježna za kožu: ne šteti, ne iritira i ne senzibilizira dermalni sloj. Contego je prošao opsežna neovisna dermatološka ispitivanja, dokazujući da čisti iznimno kvalitetno i djelotvorno, a uz sve to omogućuje neutralni pH kože životinja, posve je hipoalergeni i ne-citotoksičan.

ZA SVE PSE, MAČKE, PTICE I MALE ŽIVOTINJE

- Tisuće vlasnika malih kućnih ljubimaca već naveliko koristi ovo izuzetno učinkovito sredstvo za čišćenje s antimikrobnim svojstvima. Stvar je u tome da Contego čisti kožu bez izazivanja iritacije ili osjetljivosti, a vrlo je pogodan za upotrebu i na normalnoj i na osjetljivoj koži - pojašnjava dr.Reil i dodaje - Contego treba prskati izravno na zahvaćenu površinu kože osiguravajući da se koža temeljito navlaži. Budući da je ovo vrlo prijateljski proizvodi koji umiruje kožu psa, mačke ili bilo koje druge male životinje, senzibilizirat će njegov dišni sustav, neće iritirati oči te će na kraju dana pružiti puno ugodnije iskustvo vašoj životinji od tradicionalnih sredstava za čišćenje kože, koja i sama mogu uzrokovati crvenilo i isušiti kožu.

Iznenadit ćete se koliko će Contego Dermal Wash osigurati visoku razinu čistoće vašem ljubimcu, i pri tome neće ostaviti talog ni kemijski teret malom organizmu. Ono što će sigurno napraviti je da će životinji pružiti idealno okruženje za zdravu kožu i brz oporavak njene iritirane kože.


Naručite Contego odmah na webshopu Reil Cosmetics, cijena je vrlo popularna, a dostava u Hrvatsku brza i jednostavna >>> reil-cosmetics.at/contego-doggy


bottom of page