top of page

UPOZNAJ A1 XPLORE MUSIC BY DEEZER

Nikada ne napuštate stan bez svojih slušalica?

Što vas očekuje u A1 Xplore Music by Deezer?


Uz A1 Xplore Music by Deezer možete uživati u hitovima iz cijelog svijeta! Napravite svoje playliste ili dozvolite Deezeru da vas iznenadi svojim personaliziranim preporukama. A birati možete među više od 90 milijuna pjesmama iz cijelog svijeta.


Deezer zna što želimo slušati

Flow omogućuje personalizirane preporuke tako da u svakom trenutku slušamo upravo ono što želimo. Označimo što nam se sviđa, a što ne i naš Flow će preporučiti samo ono što nas zanima.

Za sve prilike

Treba li vam glazba za party, trčanje, u autu, na poslu ili prije spavanja? Deezer je tu za sve situacije i nudi idealnu playlistu za svaku priliku koju možete slušati na mobitelu, tabletu ili računalu.


Prebacite sve svoje playliste

Ako ste do sada koristili drugu streaming platformu za slušanje glazbe, sve svoje omiljene playliste, glazbenike i albume veoma lako možete prebaciti i u svoj Deezer.

How To

Imate li pitanja o A1 Xplore Music by Deezer aplikaciji, zanima vas kako kreirati playlistu, kako podesiti audio postavke, što je to Deezer Flow i kako pronaći svoje omiljene pjesme? Odgovore na ova i brojna druga pitanja A1 je pripremio u seriji "How To" videa. Poslušajte intro by Ida Prester

Aplikacija je dostupna privatnim korisnicima A1 tarifa na pretplatu i A1 tarifa na bonove, a više informacija doznajte na >> a1.hr/xploremusic-deezer

bottom of page