top of page

MOBYCLEAN VLAŽNE MARAMICE PREPOZNALO JE 100.000 KUPACA

Inovativan proizvod oduševio je i Britance na sajmu inovacija

Mobyclean vlažne maramice hrvatski su proizvod koji je osvojio čak 4 priznanja na međunarodnim sajmovima inovacija: srebro na Arca 2010. u Zagrebu, zlato na British invention showu 2010. u Londonu, srebro na Malaysia technology expo 2011. u Kuala Lumpuru i još jedno srebro u Rumunjskoj 2011. godine. Povjerenje im je dalo čak 100.000 kupaca i tvrtki, a kao glavnu odliku mnogi ističu kvalitetu i dizajn koji se može brzo prilagoditi svakom brendu.


Gotovo da ne postoji osoba koja svoj mobitel ne koristi više od stotinu puta dnevno. Na mobitelima provjeravamo e-mailove, pišemo SMS-ove, primamo pozive, čitamo vijesti ili se jednostavno zabavljamo, a često nam se događa da je mobitel pored nas dok ručamo i večeramo. Rijetko kada se zapravo sjetimo da upravo na tom malo uređaju mogu skupiti razne nečistoće i bakterije, koje nehotice uspijemo 'pokupiti'.

Tajna Mobyclean maramica

Za razliku od agresivnih maramica za čišćenje stakala koje mogu oštetiti ekran, Mobyclean maramice za čišćenje mobitela posebne su po blagim sastojcima koji neće oštetiti vašoj koži, a ni uređaju. Na prvu ćete osjetiti miris alkohola, što je dobro jer ste tako sigurno dezinficirali mobitel, ali on će brzo ispariti i vaš će uređaj mirisati po breskvama. Maramice nisu premokre, ne ostavljaju mrlje ni uobičajene muce, a osim za čišćenje mobitela možete ih koristiti i za čišćenje svog ekrana računala, dioptrijskih i sunčanih naočala.

- Mobyclean je nastao 2008. godine i brzo je naišao na pozitivne reakcije javnosti i brojnih kupaca. Prepoznat je kao domaća inovacija, koja se od sličnih proizvoda razlikuje po kvalitetnom sastavu kao i optimalnoj vlažnosti koja omogućava brzu uporabu uređaja nakon brisanja. Pakiranje se sastoji od pet pojedinačnih maramica, a svim zainteresiranima dajemo mogućnost izrade maramica sa njihovim logotipom. Tako smo dosad radili personalizirane maramice za čišćenje mobitela za HT, Pula film festival, Otvoreni radio, Hrvatsku gospodarsku komoru i brojne druge privatne i javne tvrtke - otkriva direktorica Marina Črnac, diplomirana ekonomistica iz Medulina


Mobyclean oduševio Britance

Na sajmu inovacija u Londonu, Mobycleand vlažne maramice oduševile su Britance, koji su prilično otvoreni za suradnje iz cijeloga svijeta, prisjeća se Marina. Hrvatski proizvod pozitivno ih je iznenadio, a mnogi su primijetili su da im je mobitel nečist tek kad su ugledali maramice i obrisali ga.

- Do ideje sam došla dvije godine prije nego što smo ih napravili, a kao tipičnoj ženi mobitel mi je uvijek bio zamazan od šminke ili pudera pa mi je tako i palo na pamet da osmislim maramice koje bi brzo riješile problem zamrljanog telefona. Htjela sam instant rješenje za čistoću, a sve ostale vlažne maramice su ostavljale fleke, dugo bile mokre i nisam bila zadovoljna. Pretraživala sam po internetu proizvode slične namjene, nije bilo izbora i maramice koje sam probala bile su u to vrijeme premokre, mobitel bi ostao dugo vlažan te su imale neugodan miris, nisu mi ulijevale povjerenje. Kad sam shvatila što želim, u jednom zagrebačkom laboratoriju sam dogovorila izradu otopine od koje će mobitel biti dezinficiran u roku sekunde. Napravili smo maramicu koja nije škodljiva za kožu i koja je prošla sve ateste - dodaje poduzetna Marina.


Efekt čistoće na mobitelu, kada ih pobrišete ovim maramicama, doista vidite u roku sekunde. Mobitel ostane blještavo čist i suh, i više se ne morate brinuti da ćete velik broj bakterija prenositi sa uređaja na lice. Ne zaboravite i dalje više puta prati ruke tijekom dana, a Mobyclean maramice neka vam uvijek budu pri ruci >>> Iskoristite 10% popusta na web shopu mobyclean.com uz upisivanje koda GOSSIP2021 do kraja 2021.godine!


bottom of page