top of page

TOKIĆ AUTODIJELOVI DOSTAVA ZA GRAĐANE

Narudžbe i dostava autodijelova za građane na kućni prag

- Od sada je moguće željene proizvode iz našeg širokog asortimana naručiti, a naša dostava isporučuje narudžbu u tren oka građanima. Prilikom dolaska isporučuju narudžbu u rukavicama te koristeći zaštitnu masku, a molimo vas da se i vi pridržavate istih mjera prilikom preuzimanja robe kako bi zajedno doprinjeli očuvanju zdravlja svih nas! - poručili su iz Tokić Autodijelova.

Brzo i lako do željenih proizvoda iz Tokić asortimana od sada mogu svi. Sve što trebaš napraviti je nazvati najbližu Tokić poslovnicu, besplatni broj kontaktnog centra 0800 5775, poslati WhatsApp poruku na broj 091 123 5775 ili mail na adresu elektroničke pošte ponude@tokic.hr. Narudžbe primaju i putem Facebook inboxa, a dostava stiže za tren oka na tvoj kućni prag ili te čeka u jednoj od poslovnica. Radno vrijeme dostave je radnim danom od 8 do 16, a subotom od 8 do 13 sati.

- Tokić Dugo selo i Sesvete najbolja usluga i ponuda za našeg Volva. Jako ljubazno i uslužno osoblje prodaje kod kojih kupujemo već godinama. Sve što nam treba za auto oni nam nabave. Naravno imamo i njihovu karticu te s njom dobijamo i popust. Sve pohvale djelatnicima. Odlična ekipa u Čakovcu! - komentari su zadovoljnih kupaca u Tokiću.


Tokić Autodijelovi u ponudi imaju više od 200.000 različitih artikala karoserije, motora, maziva i specijalnih tekućina, upravljanja i ovjesa, sustave kočenja, kvačila i transmisije, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu. Uz kompletan izbor autodijelova i dijelova za laka teretna i gospodarska vozila, u ponudi imaju moto i teretni program, odnosno dijelove za motocikle, skutere, kamione i autobuse.

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse). Zajedno s franšiznim partnerima Tokić d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. U Hrvatskoj djeluje kroz više od 100 poslovnica.


>>> tokic.hr/prodajna-mjesta tokić iskustva, tokić autodijelovi zagreb, tokić autodijelovi, gossip promocija, gossip vijesti, gossip promo, promocija

bottom of page