top of page

TAMBURAŠI GARAVI NAPRAVILI SPOT O KOJEM SE PRIČA

Trnoružica u glavnoj ulozi

Kada najveseliji domaći tamburaši Garavi naprave novi spot, onda znamo da je pred nama prava mala filmska priča. Garavi su već dobro poznati po tome da se potrude oko ekranizacije pjesme, no ovaj su puta poznatu Trnoružicu doveli u srce Slavonije, točnije u PP Papuk u park šumu Jankovac, te u kulu Korođvar u Čepinu. Za svoju novu pjesmu Trnoružica, Garavi su nabavili i adekvatne kostime, a i još su se jednom pokazali kao sjajni glumci.

Nakon višemjesečne pauze i Garavi su spremni za nove nastupe. Ovi veseli tamburaši koje krasi i epitet kraljeva svadbi, sada imaju još jedan hit koji će zasigurno biti sastavni dio brojnih vjenčanja. - Odlazak brojnih zabrana, manjak zaraženih i lagani povratak u normalni život morali smo proslaviti jednom veselom pjesmom. Presretni smo što se sve budi, pa tako i naša Trnoružica koja se ovaj puta probudila u našoj prelijepoj Slavoniji. Kao i svaki put, naš spot odražava ono što mi jesmo, veseli i društveni. Trnoružica je pjesma koja će vam vratiti volju, koja će vas oraspoložiti na prvu - poručio je Silvio Cvitković, pjevač benda.

- Prejakoo! originalno! Predivna pjesma. TOLIKO sam gledala u video...da sada puštam pjesmu ponovo da ju čujem BRAVO - neki su od komentara slušatelja. Slavonska Trnoružica tako je umalo završila u zagrljaju jednog od Garavih, a tko je na kraju osvojio njezino srce najbolje ćete saznati ako pogledate ovaj veseli video spot >>> Garavi Trnoružica

Comments


bottom of page