top of page

LJUBAVNICI BAND NAPRAVILI LOM U SAMOBORU

Dečki imaju novu zabavnu pjesmu

Ljubavnici band pjesme
foto Matija Škalić

Zgodni momci iz sastava Ljubavnici band rastjerali su lošu energiju i poslali poruku ljubavi

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti oblačno vrijeme koje se nadvilo nad nama. Činjenica je da moramo biti odgovorni ali istina je i da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu Ona me voli.

Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova, a za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić. Pjesma na prvu ulazi u uho, no ovaj će puta zasigurno mnogi biti oduševljeni i video spotom koji se snimao na ulicama grada Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi lom u gradu. Građani Samobora odlično su prihvatili snimanje pa su im i pomogli kako bi spot bio što bolji i zabavniji.

- Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Uspjeli smo napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije - poručio je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

bottom of page