top of page

SUPERZINGS IGRAČKE PRAVO SU ODUŠEVLJENJE U NAŠOJ OBITELJI

Djeca se s njima ne prestaju igrati satima

piše: Martina Kocijan Gulan


Već prvi susret sa igračkama Superzings bilo je pravo uzbuđenje. Iako do trenutka kada smo ih vidjeli u Mulleru, moj sin nije znao da postoje cijele kolekcije, crtani filmovi, slikovnice i Zings automobili, u roku 5 minuta zaljubio se u 'mala čudovišta' i već ih mjesecima preslaguje po kući. Obično bi se sa garažom, plastelinom ili bojanjem zabavljao oko 30 minuta, a sa Zingsima zna se zaigrati i po nekoliko sati.

Gotovo svakodnevno svi zajedno pregledavamo je li medalja 'dobra ili zločesta', kakvu super moć ima gitara, a kakvu čokolada, je li Badnilla ok junak ili ga 'treba usmjeriti' i hoćemo li ih složiti po prozoru, na stolu ili po tepihu sa ocrtanim auto-stazama. Obično se tijekom igre sa Zingsima David igra i sa autićima i legićima, jer Zingsima treba sagraditi kuću ili mjesto na kojem će se družiti, a automobili su tu ako Zingsi zatrebaju prijevoz.

Nevjerojatno koliko mašte, predanosti i strpljenja ima dok se igra sa ovim mini igračkama, a kada kupimo novi paket, oduševljeno pregledava svaki detalj na novim junacima. - Za Božić ću zamoliti Djeda Božićnjaka da mi donese Superzings automobili koji ih skuplja! A kako mi je rođendan u siječnju, onda ću za rođendan dobiti Superzings policijsku postaju, da dovedemo u red sve ove zločeste, može mama, može tata?" - ovako nas pita jedno tri puta dnevno...

Jedan paketić sa 10 Zingsa doći će vas oko 110 kuna, dok ćete za veće stvari poput automobila ili policijske stanice izdvojiti oko 300 kuna. Naravno, uvijek možete kupiti samo 1 Superzings za oko 12kn, dok će vas Zings+mini auto doći oko 35 kuna. Dosad smo u našu kolekciju uložili oko 1.000 kuna, ali kada gledamo omjer kupljenog-dobivenog, doista se isplati. U dobi od 4+ godina jako su zabavni za igru, a posebice kada prerastete fazu plišanaca ili drugih baby igračaka. Na prvu će vam se možda učiniti da su to statičke igračke koje se ne 'navijaju', ne plešu, ne pjevaju i nisu interaktivne, no već pri prvom pogledu na zadovoljno dijete, itekako ćete vidjeti interaktivnost, maštu i zaigranost! Pročitajte više o njima na superthings.com/hr i skinite na svoj kompjuter pismo Djedu i slikovnice, koje zatim možete isprintati i bojati!


bottom of page