top of page

LIDL KUHARICA ZA DJECU PRAVO JE IZNENAĐENJE SVAKOM MALOM KUHARU

Djeca u priči

piše: Martina Kocijan Gulan


Za personalizirane knjige u kojima je dijete glavni junak, čula sam još pred 10-ak godina, a ideja mi se učinila vrlo posebnom. Zato sam se iskreno oduševila najavom trgovine Lidl, da će njihovi kupci moći dobiti posebnu personaliziranu kuharicu, kreiranu pred blagdane! Naravno da smo odmah otišli u kupnju, a zatim na službenoj web stranici skuhajpricesvoje.hr naručili priču o Davidu i tati, jer tata je glavni kuhar u našoj obitelji.

- Pričo-kuharica nije obična kuharica! To je priča i kuharica u jednom! To znači da ćeš u ovoj pričo-kuharici pronaći, ne samo recepte jela, nego i personalizirane priče vezane uz svaki recept u kojima ste glavni likovi baš vi, tj. tata i dijete - pojasnili su nam iz Lidla

A nakon nešto više od tjedan dana prelijepu personaliziranu pričo-kuharicu sa 14 fantastičnih recepata, dobili smo na kućnu adresu. Priče su doista kao stvorene za zajedničke trenutke kuhanja, druženja i zbližavanja tate i djeteta, a naravno i mame koja nije u priči, ali može se uključiti tijekom kuhanja. Recepti su različiti i možete ih primjenjivati kroz cijelu godinu, jer ćete unutra pronaći i recept za izradu dobrog roštilja, ali i Uskrsnih delicija.

mario petreković
u projekt se uključio i komičar Mario Petreković

Najljepše kod otvaranja jedne ovakve personalizirane priče je što je reakcija djeteta prilično posebna: "Jaaaaaa sam u priči? Woooow, kako sam ja ušao u priču? - pitao je moj sin David, a dodatni benefit knjige svakako je vaša fotografija, koju će vam nakon uploadanja otisnuti na zadnje korice! Super zabavno bilo nam je i birati sam izgled likova, jer svi mogu odabrati boju očiju, kose i frizure te tatinu bradu. A kada knjigu otvorite, na kapi i unutar teksta više puta će biti ispisano imeno djeteta i - tata ili mama. Super fora!


bottom of page