top of page

BAOBABY PELICE - HRVATSKI DIZAJN CIPELICA KOJI VOLE I DJECA I RODITELJI

Savršene za malena stopala od najnježnije prirodne kože

Prvi dječji koraci zasigurno su jedan od trenutaka koji s veseljem iščekuje cijela obitelj. Tako su i prve dječje cipelice važan dio odrastanja, a mnogi ih roditelji pamte i čuvaju kao omiljenu uspomenu. Obitelji širom Hrvatske već 9 godina za svoju djecu biraju Baobaby - meke cipelice od najnježnije prirodne kože. Koliko su prepoznate govori i činjenica da se njihov naziv „pelice“ pretvorio u sinonim za zdravu obuću, koja svojim slatkim i originalnom dizajnom doista oduševljava djecu, i još više - roditelje!

Pelice su nas osvojile svojom mekoćom, funkcionalnošću i dizajnom. Izrađene su od najmekše prirodne kože koja je prošla obradu bez ikakvih kemikalija i to ih čini 100% sigurnima za dječju kožu, čak i za djecu sklonu alergijama. Budući da se u njima djeca osjećaju potpuno nesputano, kao da su bosa, djeca ih obožavaju nositi. Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima pa roditelji mogu prestati brinuti o skidanju cipelica s nožica, a tanki protuklizni potplat omogućuje da dijete osjeti tlo po kojem hoda što je jako važno za usvajanje vještine hodanja. Iako su iznimno mekane, pelice su jako izdržljive i djeca ih dugo nose jer se tijekom nošenja u potpunosti prilagođavaju stopalu.

Sigurno ste i sami čuli da ortopedi često ističu kako je jako važno kakve se cipelice koriste za prve korake. Najbolje je da dijete počne hodati bosonogo ili kao da je bosonogo, a slobodan razvoj dječjeg stopala uz Baobaby cipelice bit će pun pogodak! Važno je i da je cipelica prostrana, mekana i fleksibilna, a potplat treba biti mekan te bez uzdignutog dijela za luk stopala kako bi vaša djeca osjetila tlo po kojem hodaju. Baobaby preslatke cipelice dolaze u 4 različita modela: klasične, piruetice, sandalice i mokasine, a vi ćete sigurno pronaći svoj omiljeni.

Ove jeseni popularne cipelice napravile su i veliki korak te iz tvrtke Mea Gea, u okviru koje su 4 mame razvile Baobaby brand, prešle su pod okrilje tvrtke Mikroedra, inače prepoznatog regionalnog distributera dječje opreme. Upravo će ta tvrtka uvesti Baobaby u novu fazu i na europsko tržište. Mikroedra je poznata i po tome što svojim edukacijama mijenja roditeljstvo i životni stil obitelji, pa tako sa BeSafe autosjedalicama već 13 godna promiče najsigurniju vožnju djece u suprotnom smjeru. S Ergobaby-em stavlja djecu roditeljima u naručje, čime omogućava njihovo bolje povezivanje i kognitivni razvoj djece, a s MODU kockama potiče kreativnu igru za najmanje. Na kraju, sigurno će vas razveseliti i da se „pelice“ izrađuju u Hrvatskoj, s ljubavlju i poštovanjem prema prirodi, a mi smo sigurni da će osvojiti svijet! >> baobaby.shoes


Commentaires


bottom of page