top of page

AUTO BENUSSI PROVJERENA RABLJENA VOZILA

Svako njihovo vozilo detaljno je pregledano

Svatko od nas poželio je imati novi, moderniji i kvalitetniji auto koji će nam služiti godinama bez ikakvih teškoća. No, gdje pronaći onaj koji su vozili drugi i biti siguran da će s njime sve biti u najboljem redu? Rješenje problema nudi Auto Benussi, tvrtka koji svojim dugogodišnjim iskustvom stoji iza sva obavljene prodaje i kupnje.


Na njihovim ćete stranicama svakodnevno pronaći veliku ponudu rabljenih vozila po različitoj mjeri te dobiti garanciju maksimalne kvalitete. Svako njihovo vozilo detaljno je pregledano, servisirano te spremno za isporuku. Nudimo vam i jamstvo povrata vozila, jamstva od 6 do 24 mjeseci. Možete iskoristiti i dostavu vozila u roku 48 h od kupnje vozila te razne modele financiranja uz povoljne kamatne stope: MODEL: 50:50 uz 0 % kamate, MODEL 1/3 uz 0 % kamate kao i Financijski leasing.


ZAŠTO ODABRATI AUTO BENUSSI

U vrijeme kada svi tražimo osobu od povjerenja, Auto Benussi sa svojim stručnim timom pružit će vam upravo tu sigurnost. Pronađite svoj novi automobil iz snova brzo, jednostavno i udobno >>> rabljena.autobenussi.hr

- Komplimenti za uslugu. Odlični auti. Kupio sam auto pred godinu dana u poslovnici Zagreb, a zahvaljujući gospodinu iz prodaje, cijeli proces od probe do kupnje bio je ugodno iznenađujuće iskustvo. Bilo je zadovoljstvo poslovati. Divna komunikacija, profesionalan, a istovremeno topao odnos s klijentom. Svaka čast! 5 zvjezdica - neki su od komentari kupaca.


bottom of page