top of page

OPTIKA ANDA I SEVERINA U NOVOJ KAMPANJI: OSTANI COOL

Svevremenska pjevačica privukla je tisuće pogleda na ponudu optike Anda

- Ostani cool i u vrućim danima - poručili su Optika Anda i svevremenska pjevačica Severina, koja je u novoj kampanji privukla tisuće pogleda na bogatu i vrlo pristupačnu ponudu optike. Optika Anda u suradnji sa Severinom donijela je posebnu priču još pred nekoliko Valentinova, kada je njihova glavna zaštitna zvijezda postala najpoznatija hrvatska i regionalna pjevačica. Njezina dugogodišnja ljepota priskrbile su joj novu titulu, a također i naslov ambasadorice Optike Anda, najuspješnijeg domaćeg lanca optika.


U novoj kampanji Severina je skinula i kupaći kostim i ogrnula se samo ogromnim šeširom i najnovijim sunčanim naočalama, a brojne ljubitelje modernih naočala i pratitelje Optike Anda pozvala je da dovrše rečenicu - Ljeto ne mogu zamisliti bez...

Podsjetimo, u staroj kampanji Severina je utjelovila heroinu koja inspirira sve generacije svojim stilom. Umjetnica, ikona i simbol senzualnosti pokazala je svoje novo lice uokvireno modnim dodatkom koji osim zaštite očiju donosi zavodljiv pogled ispod obrva.


- Severina je odlična ambasadorica, njoj svake naočale dobro stoje. Jako lijepe sunčane. Uuu ja bih baš te. Top, top naočale! Obožavam ovu ženicu! Super su Chanelice. Naočale top!!! Optika Anda, vi ne prodajete naočale! Vi pomažete ljudima da se dobro osjećaju uz vaše proizvode i unosite im Life Style. Jako dobrih naočala imaju. Unique stil - komentari su brojnih Optika Anda kupaca.

- Suradnja s Optikom Anda došla je potpuno prirodno, svatko tko je iz Splita zna da u bilo koje doba dana sa sobom mora imati naočale, to je zlatno pravilo nas Dalmatinaca. Uz široku paletu sunčanih naočala, tu su i izuzetni dioptrijski okviri zbog kojih dobivam komplimente čak i kada sam u casual izdanju i nosim naočale za vid. Zahvalna sam cijelom Anda timu koji brine o zdravlju mojih očiju - istaknula je Severina i poručila svim svojim fanovima koji s njom dijele strast prema naočalama - Volim što se gledamo!

U Optici Anda očekuju vas modeli s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, a sa Severinom u glavnoj ulozi naočale nikada nisu izgledale poželjnije. Prava ljepota i odvažan stil brišu granice vremena, a svojom pojavom Severina vječito poput magneta privlači sve poglede na sebe. Potražite svoje savršene sunčane naočale i inspirajte se najnovijom ponudom >> Za ljepši pogled na život! Optika Anda naocale, severina optika anda, optika anda pregled vida

bottom of page