top of page

SEVERINA MAMU OBUKLA U ISTU ODJEĆU

Pokazala raskošan stan

Atraktivna Severina ove je blagdane proslavile u društvu mame, sina i najbližih prijatelja, a fotografijom s majkom posebno je razveselila svoje fanove - Tito i ja - poručila je pjevačica i dodala - Sretan rođendan mama i neka nam je svima staronormalna Nova... I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera.

Mama Ana proslavila je Božić u kćerkinom stanu u Zagrebu, a obje su obukle iste karirane pidžame. - Mama kraljica. Ljubi mamu Anu - komentirali su fanovi, a jedan se osvrnuo i na Severinino spominjanje g.Richtera - Charles Francis Richter, da njega i našeg Andrije Mohorovičića nije bilo danas bi broj žrtava bio enorman svugdje u svijetu.

Koliko je ponosna na svog sina Aleksandra, Severina ističe kad god za to ima priliku, a što o njoj misli njen dječak, otkrila je nedavno - Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: "Ti si najbolja mama na svijetu..." - Samo to je važno - poručila joj je prijateljica Iva Radić, a glumica Ana Gruica dodala - Lipa mama, u najljepšem zagrljaju... Kuš bolje. Severinin poslovni prijatelj i PR agent Davor Grgin nastavio je lijepe riječi - Duša mala, mamina. Ima srce na mamu.


- I da samo imaš to, imaš sve, dovoljno da se čovjek izgubi u bespućima ljubavi....Jedina si mu. Neprocjenjiva. Najvažnija. SVE. Sretno vam u budućem zajedništvu...Naravno da jesi. Ti si njegov sjajni dijamant i anđeo...Aaaaa, kad jesi. Sunce mamino! Volimo vas puno - komentirali su mnogi.

bottom of page