top of page

SEVERINA OTKRILA U KAKVOM JE SADA ODNOSU S IGOROM

Fanovi iznenađeni

48-godišnja Severina sve je ostavila u čudu, kada je nakon što u zadnje vrijeme objavljuje samo svoje i fotografije s prijateljicama, javno čestitala rođendan svom mužu. Igor Kojić upravo je napunio 33 godine, što među njima čini razliku od čak 15 godina. To ih pak ne prijeći da se i dalje vole i budu zajedno - Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi. Volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća - poručila mu je Seve

Igor joj je brzo odgovorio na lijepu čestitku, u svom stilu - Kažu da su "Isusove godine" najsrećnije. Hvala, ljubavi. A nakon njih dvoje, u komentiranje se uključilo stotine fanova - Naj kombinacija kad muškarac ima stariju djevojku pored sebe, jer ove klinke ne mogu da im pariraju...Sreċtno. To uopće nije bitno koliko ona ima godina. Najbitnije je da si odgovaraju duševno i mentalno. Lipo sad pravac Split svojoj ženi. Sretan on, sretni vi! Nemoj te se više svađat j.... vam sunce blesavo. Najjači komentar. Eksplozija danas na portalimaa. Sretno vam. Nisi mogla bolje demantirati gluposti koje se pišu znači samo živjela ignore. A bemu, sad si novinarima pokvarila kocept...kako će sad pisat da se razvodite?! Bas si nepažljiva. Novinari na aparatima, predivni ste i sve naj najjj. Vas dvoje ličite. Korona pada u drugi plan. Ajde, hvala Bogu... Proteklih mjeseci oka ne sklopih od brige...Presreetna jer sad znam da prave jake ljubavi postoje neuništive kao vaša, sretno volite se uvik ka danas.

Inače, Severina je početkom srpnja imala nastup u splitskom Vanilla klubu, a najviše se družila sa prijateljicama i rodicama. Na jedno je druženje pozvala i prijateljicu Ivu Radić, a slobodno vrijeme provodi kod mame u Splitu.

severina i igor najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, severina i igor najnovije vijesti

Kommentare


bottom of page