top of page

SEVERINA ZAVRTILA MLADOG MUŠKARCA

Smješak od uha do uha

Severina sve više vremena provodi u Splitu, gdje uživa u druženju sa brojnim prijateljicama. Nedavno je posebnu posvetu uputila Ivi Radić, s kojom je plovila na jahti - Tebe gledat, s tobom letit, povrh svega nimat straja, pa prkosit svakoj buri, I neveri ča sve vaja...moj galebe! I tako nas dvi, isti pogled, isti smjer.

- Dvije kraljice, ima vas još u ekipi koje ste godinama skupa u dobru i u zlu to je pravo prijateljstvo bravo cure lav ju ol - poručila im je jedna pratiteljica. Posebno druženje Seve je imala i sa svojom nećakinjom Mijom - Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti “onom gore” što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30i, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka - poručila joj je za rođendan.

A možda najposebnije druženje Severina je imala na rivi, gdje je zaplesala s jednim posebnim mladim gospodinom. Mnoge je snimka dirnula u srce, upravo iz razloga što pjevačica ne može provoditi puno vremena sa vlastitim sinom Aleksandrom, o čemu je progovorila ponovno nedavno...

foto: Instagram


- Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… - izjavila je domaća pjevačica.


- Draga S, kad misliš da više ne možeš, baš tada najviše trebaš. Jer...Život voli ustrajne. A ti jesi ustrajna i hrabra i snažna i postojana i topla... rasplakala sam se čitajući tvoj bolni vrisak na papiru. Šaljem ti ljubav i vjerujem u tebe. Vjerujem u ljubav - rekla je Severini spisateljica Josipa Pavičić, dok joj je Alka Vuica ovako poručila - Draga Seve ,to je stvarno strašna bol, ne mogu ni zamisliti da mi neko brani i određuje kada ću zagrliti svog sina. Rasplakala si me svojim filmom i svojom porukom. Jedino što ti mogu reći je da djeluješ na oca svog djeteta da ne činite to ni svom djetetu ni jedno drugome. Oprostite si u Kristu i budite najbolji roditelji što možete, zbog njega. Prestanite ratovati ipak ste se voljeli i učinite sve da patnja prestane. severina se razvodi, severina i igor, severina aleksandar

bottom of page