top of page

SELENA GOMEZ PODIJELILA EMOTIVNI TRENUTAK SA VJENČANJA

Fanovima srce skoro iskočilo iz grudi

Selena Gomez u posljednje vrijeme dijeli puno emotivnih trenutaka iz privatnog života, a iz isječka njenog novog dokumentarca za Apple TV izjavila je kako je svoj prvi posao dobila sa 7 godina i od tada nije stala...Danas zato mora naučiti kako ponovno 'disati'.


Posebni emotivni trenutak podijelila je sa vjenčanja bliske prijateljice, kojoj je poručila...

- Iako sam blagoslovljena što imam toliko ljudi u svom životu koji su tako posebni... Ali ovaj ovdje, moje srce je zarobilo kao nitko drugi. Sud, tvoja milost, integritet, klasa, odlučnost i tvoja ljubav prema Bogu dali su mi predivan primjer. Ti si nevjerojatan prijatelj, supruga, kćer, sestra i pravi vođa. Volim te slatka djevojko. Jedan od najdražih trenutaka s tobom! - rekla je Selena


U trenu je stotine njenih fanova komentiralo kako su se ponadali da je u vjenčanici - ona. - Iskreno sam mislila da si to ti u bijeloj haljini. Srce mi je skoro izašlo iz grudi. Pomislila sam da se selena udala na sekundu. Kako je Selena najveća it djevojka i najveća hype up djevojka sve u jednom. Mislio sam da se ona udaje! Kada je tvoj red Selena? Nadam se da ću te jednog dana vidjeti kao mladu. Ovo je doslovno najslađe ikad. Svatko bi trebao imati prijatelja kao što je Selena.

bottom of page