top of page

DVA VJENČANJA KOJA SU PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU JAVNOSTI

Gala vjenčanice i posebne dekoracije

Vjenčanja poznatih oduvijek su privlačila puno pažnje, a kada je druga polovica para nepoznata javnosti, interes postaje još veći. Glumac Taylor Lautner najveću je slavu stekao u filmovima Sumrak saga, a nedavno je pred oltar odveo svoju djevojku Tay - Ceremonija je bila nešto o čemu smo dugo sanjali. Uz pomoć naših planera vjenčanja, puno smo razmišljali dizajnirajući ono što smo točno željeli za ovaj monumentalni trenutak i dogodilo se još bolje nego što smo zamislili. Boje koje nas okružuju u ovo doba godine su upravo razlog zašto toliko volimo jesensku sezonu. Prekrasni bijeli cvjetni aražmani okružili su nas na pozornici, gosti su stigli busom, a pozvani su da prošetaju vinogradom do mjesta svečanosti. Naš župnik i dragi prijatelj Judah Smith vodio je ceremoniju. Nije moglo biti savršenije. Razmijenili smo ručno pisane zavjete pred ljudima koje najviše volimo. Gledajući oko sebe i vidjevši lica svake osobe tamo, stvarno sam stavio u fokus ono što je najvažnije u životu. Ljubav. Sunce je zašlo baš kad smo rekli naše "I Do" i najljepše ružičasto nebo bila je naša pozadina dok smo se vraćali prema oltaru kao gospodin i gospođa Taylor Lautner po prvi put - napisao je podužu emotivnu posvetu glumac

Dok je on bio otmjen u smokinu i mašnici, ona je blistala u dugoj vjenčanici sa čipkom. - Ljudi, usavršili ste detalje! Ostala sam bez daha, predivno. Ovo je prava Sumrak saga! - komentirali su oduševljeni fanovi.


U približno isto vrijeme, drugo vjenčanje koje je zaintrigiralo javnost ono je mlađe kćeri Donalda Trumpa, Tiffany Ariane Trump, koja se udala za svog dugogodišnjeg dečka. - Najčarobniji dan - poručila je kratko uz fotografije s vjenčanja

Vjenčala se u dugoj balskoj haljini, dok se kasnije presvukla u manje raskošnu vjenčanicu. Ponosna majka Marla Maples poručila im je - Moji dragi anđeli.... To je tek početak, dok su se brojni ljubitelji obitelji složili kako je Tiffany doista blistala - Tvoja haljina je bila više nego zapanjujuća i izgledala si savršeno! - oduševljeno je komentirala jedna gospođa.


- Zašto djeveruše imaju veći buket od mlade? - pitala je jedna pratiteljica, a druge su joj odgovorile - Jer to je ono što mladenke žele, ne treba objašnjenje! Ja sam cvjetni dizajner za vjenčanja i imam puno različitih zahtjeva... ide ono što mlada kaže!

Comentarios


bottom of page