top of page

ZSA ZSA: ČEKALA SAM OVO VJENČANJE 2 GODINE

Uzbuđenje na vrhuncu

Pjevačica Zsa Zsa iskreno je progovorila o razlogu gubitka kilograma i ovako objasnila kako se osjeća - Snovi i stavovi su mi još uvijek isti, iako malo prodrmani od svijeta... Zato i jesam izgubila koju kilicu. Najviše su me prodrmala meni bliska prijateljstva, a užasno se vežem uz ljude... i bila sam u komi sve dok jednom nisam stala, pogledala samu sebe i rekla si: "Sad je vrijeme da se trgneš i budeš Zsa Zsa" Zezam se, nisam si rekla ovaj zadnji dio, ali prvi jesam! Na tom putu je "Zsa Zsa" dobila oblik i neku svoju prepoznatljivost. Na tom putu bacanja u nepoznato sam našla neššto vrlo poznato - sebe... zato sam zahvalna na svakom heartbreaku iako boli u mp3! Ali bol nas tjera da rastemo... (ili se smanjimo) Vidjeli mi to odmah ili s odmakom...Plastični primjer na slikama. Ako ukrotiš bol, ona postaje tvoje gorivo, a ne tvoj neprijatelj. (Iako ju i dalje mrzim... i volim istovremeno)

A nakon ljeta i preispitivanja novih životnih odluka, lijepa Zsa Zsa 'bacila se' na vjenčanja - Čekala sam ovo vjenčanje uzbuđeno 2 godine!! Ovo su vam moooji skoro pa shogy Iduska i Nikola i vjerujte mi, ovakva vjenčanja su samo u filmovima... i njihovo! - otkrila je o najljepšem danu svojih prijatelja

foto Instagram


Zsa Zsa na vjenčanjima pjeva i Ave Mariju, a njezinu je najnoviju izvedbu pohvalila i Vanna - Divno. -Strašno kakav glas, nije da si moja pa se moram hvaliti...Znači kraljice ovo je predivnooo. Javljam se za sat pjevanja. Wow predobro, savršeno... Anđeoski glas. Prekrasan glas kao i ličnost, svaka čast - poručili su joj prijatelji i fanovi, a jedna je imala i dobronamjernu kritiku - Predivno otpjevano, samo mala primjedba za haljinicu, nije baš prikladna za crkvu... moramo ipak pokazati poštovanje i odijevanjem ako vjerujemo da je unutra prisutan Bog. Dobronamjerna kritika.


- Sve znam, ali last minute pripreme nisu mi dale da nađem nešto što paše gore, a da ličim na nekog tko je došao na vjenčanje i sredio se. Mislim da su na kraju dana ipak najvažnija djela... znam hrpu ovih "velikih" zakopčanih "kršćana" - dobronamjerno joj je odgovorila pjevačica.

bottom of page