top of page

REVOLUT MASTERCARD KORISTIMO SVAKODNEVNO

Revolut je digitalna banka koja nudi lake investicije u dionice i kriptovalute kao i brz protok novca

- Od svakodnevnog trošenja, do planiranja buduće štednje i ulaganja, Revolut će vam pomoći da dobijete više za svoj novac. Otvaranje Revolut računa kod nas traje tek nekoliko minuta, a možete ga postaviti izravno putem svog mobilnog telefona. Osnovani smo 2015. godine u Velikoj Britaniji, a danas se naši korisnici diljem svijeta - njih 15+ milijuna, koriste desetinama Revolutovih proizvoda i rade više od 100 milijuna transakcija mjesečno - poručuju iz ove inovativne digitalne banke novog doba

Što je zapravo Revolut i kako dobiti Revolut Mastercard ili Visa karticu na kućnu adresu, doznali smo nedavno. Prvo i osnovno, na svoj mobitel instalirali smo aplikaciju Revolut, a zatim napravili registraciju. Istina, Revolut vas neće zvati da dođete u fizičku poslovnicu i potpišete hrpu papira, ali će vas zato tražiti podosta osobnih dokumenata, fotografiju vašeg lica, potvrdu e-mailom, SMS-om, scan osobne i tako dalje. Dobro pratite upute i dostavite im sve potrebne informacije, kako bi registracija prošla brzo i jednostavno. Ovisno o vašim željama i planovima koje imate kao investitor početnik, možete birati između besplatne Revolut kartice i naručiti je besplatno na kućnu adresu, a možete uzeti i neki od premium paketa kroz koji dobivate više pogodnosti.

Na Revolut račun možete primati plaću ili si prema potrebi prebacivati određenu svotu novca, kada kupujete na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvaća Mastercard ili Visu. Revolutova kartica omogućit će vam zamjenu valuta i plaćanje u inozemstvu prema međubankovnom tečaju bez naknade, a bit će vam besplatno slanje i primanje novca unutar Revoluta, kao i podizanje gotovine na bankomatima u inozemstvu bez naknada, do određenog iznosa. Svima koji žele trgovati dionicama, kriptovalutama i ulagati u zlato ili srebro, Revolut u par jednostavnih klikova omogućuje kupnju svih zanimljivih stockova, kao i popularnog Bitcoina.

Sama mobilna aplikacija vrlo je praktična i nudi puno alata za korištenje. Tako su vam na raspolaganju alati za kontrolu mjesečne potrošnje, pametnu štednju i ulaganja, postavljanje automatskog plaćanja stanarine ili računa te budžetiranje troškova. Možete primati obavijesti o tome koliko ste u mjesec dana potrošili na primjerice restorane, odjeću i hranu, a zatim zaokružiti plaćanja karticom i stavljati višak novca sa strane. Imate li račun u drugim bankama, Revolut vam nudi povezivanje pomoću Otvorenog bankarstva i upravljajte svim svojim financijama na jednom mjestu. Još jedna od brojnih opcija je otvaranje grupnog trezora i ostvarivanje zajedničkog poslovnog ili obiteljskog cilja.

- Ako još niste čuli za Revolut...lako je dijeliti račune s prijateljima, tražiti novac i stvoriti virtualne kartice za kupnju putem interneta...Volim koristiti RevolutApp. Očita ušteda na međunarodnoj razmjeni, ali i sjajna analiza. Mislim da ću Revolut koristiti isključivo za putne troškove... Revolut mi je sačuvao bogatstvo u naknadama za konverziju valuta - samo su neki od komentara brojnih zadovoljnih korisnika. Doznajte više na >>> revolut.com/hr


bottom of page