top of page

REKLA JE DA I DOBILA NAJNEOBIČNIJI ZARUČNIČKI PRSTEN

Meghan Fox pokazala smaragd i dijamant

Prvo ju je zaprosio ispod drveta pod kojim su se zaljubili, a zatim joj je darovao smaragdno-dijamantni prsten s kojim se oduševila. Naintrigantniji par današnjice, glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly zaručili su se i najavili vjenčanje.


- U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog drveta, Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi veza zahtijevala od nas, ali opijeni ljubavlju. I karmom. Nekako godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno hodali kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji će ga slijediti, rekla sam da...i onda smo pili krv jedno drugome. 1.11.22 - poručila je Megan i otkrila njihove neobične običaje.

- "Da, u ovom životu i svakom životu” Ispod istih grana pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene. Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da bude dva: smaragd (njezin rodni kamen) i dijamant (moj rodni kamen) postavljen na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dvije polovice iste duše formirajući nejasno srce koje je naša ljubav - otkrio je Kelly.

Podsjetimo, Megan je za glumca Briana Austina Greena bila udana 11 godina i zajedno su dobili troje djece,koji danas imaju 5, 7 i 9 godina.


bottom of page