top of page

JENNIFER LOPEZ NAJAVILA VJENČANJE

Svi viču da, da, da

Jennifer Lopez jedna je od najvećih zvijezda glazbenog svijeta, a sve popularniji postaju i njeni filmovi. Posebice istaknute uloge već godinama ima u romantičnim komedijama, a upravo je najavila kako u kina stiže nova romantična drama pod nazivom - Marry Me.


Brojni fanovi odmah su pitali čuju li se možda i svadbena zvona nje i Bena Afflecka, no o tome sada nema govora. U novom filmu JLo će se udati za posjetitelja svog koncerta, glumca Owena Wilsona, a nakon što sazna da ju je njezin partner prevario dan uoči javnog vjenčanja. Njihovo vjenčanje trebalo se održati pred milijunima fanova, jer Jennifer i Maluma u filmu glume velike glazbene zvijezde, što su zapravo i u stvarnom životu

Film bi u kina trebao stići za Valentinovo 2022. godine, a ubrzo nakon toga i u kućna kina, IPTV. Jennifer je tijekom epidemije bila jednako marljiva kao i prije pojave virusa, a na rasporedu iza filma Marry Me ima još jedan, također zabavnu romantičnu komediju.

Ljepotica od srpnja nije objavila nove fotografije s Benom, a čini se kako bi sljedeća godina mogla biti njezina najuspješnija godina u karijeru, podjednako na poslovnom i privatnom planu. Najavu filma Marry Me pogledajte na YouTube Marry Me trailer.

bottom of page