top of page

BILI SU SRODNE DUŠE, A DANAS SU PREKINULI ZARUKE

Bog ima veći plan

Mediji su poput plamena proširili vijest kako su Jennifer Lopez, popularna američka glumica i pjevačica i njezin donedavni zaručnik Alex Rodriguez prekinuli četverogodišnji vezu. Iako se činilo da je sve u redu i iako su oboje izjavili kako na svojoj vezi radi te posjećuju savjetnika, nažalost nisu uspjeli ostati zajedno.


U ekskluzivnom obraćanju za Today, u zajedničkoj su izjavi poručili kako su 'bolji kao prijatelji' te da će i dalje podržavati jedno drugo u zajedničkim poslovnim pothvatima. Jenn i Alex nakon ljubavi koja se činila gotovo pa savršena i kao iz bajke, sad službeno idu svatko svojim putem.


- Želimo najbolje jedno drugome i djeci jednih i drugih. Iz poštovanja prema djeci, jedini komentar koji ćemo dati je hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku - dodali su bivši zaručnici. Glasine o njihovom prekidu počele su već ovoga tjedna kada je Lopez podijelila selfie sa sa snimanja svog novog filma "Shotgun Wedding", a na fotografijama je nedostajao njezin zaručnički prsten.


Lopez i Rodriguez najavili su zaruke u ožujku 2019. nakon dvije godine veze. Rodriguez je zaprosio Jenn na Bahamima. JLo je prethodno bila u 1-godišnjem braku s Ojani Noaom, u 2-godišnjem braku sa Cris Juddom i u 10-gdišnjem braku sa Marcom Anthonyjem, s kojim je dobila 13-godišnje blizance Maxa i Emme. O Alexu je 2018. ovako pričala - U moj je život unio nešto što nikada prije nisam imala, a to je bezuvjetna podrška i ljubav, vrsta podudaranja duša blizanaca. On radi koliko i ja, nekako je u movingu kao i ja. Jako volim njegovu djecu, a on je volio i prihvaćao moje, i svi su se odmah prigrlili. Pomalo sam slomljena srca jer smo imali sjajne planove za vjenčanje, a COVID je sve prolongirao. Ali također sam shvatila nešto poput: Znate što? Bog ima veći plan - iskreno je podijelila Jenn.

bottom of page