top of page

RASKOŠNE TERASE POZNATIH GLUMACA I PJEVAČA

Zavirite u njihove vile za odmor

Ljeto još uvijek traje, a u mnogim dijelovima svijeta nikada ni ne prestaje. Upravo zbog extra mogućnosti da putuju u toplije krajeve svijeta diljem cijele godine, poznati i slavni uživaju u vlastitim kućama za odmor. Stilovi im se razlikuju, a zajedničko im je svakako raskošno, moderno i vrlo otmjeno uređenje, u kojem bi definitivno uživali i njihovi brojni fanovi. Zavirite s nama u neke od najljepših terasa za odmor

Glumac i komičar Jim Carrey najpoznatiji po ulozi u filmovima Maska i Ace Ventura, uživa u zatvorenoj terasi skrivenoj od znatiželjnih pogleda koja ima dio za objedovanje i dio za ležanje i odmaranje. Terasa ima puno rasvjetnih tijela jednostavnog dizajna te puno 'poljskog' cvijeća

Sestre Kylie Jenner i Kim Kardashian imaju raskošnu kuću za odmoro u Mexicu, a terasa ispred kuće vrlo je moderno uređena i dizajnirana tako da služi odmorima za pamćenje. Uz bazen se nalaze brojne ležaljke sa udobnim bijelim madracima i jastucima, dok samu terasu krase svjetiljke romantičnog stila i visoke zelene palme.

Glumac Jason Statham voli jednostavan i decentan dizajn sa tamnim namještajem. Svoju je terasu uz more u Malibuu zatvorio staklenom ogradom, dok je na pod stavio popularni decking.

Poznati modni dizajner Tommy Hilfiger obožava svoju terasu uz more u američkom gradu Miamiju, gdje uživa u ležaljkama sa kotačićima i bazenu sa moderim ulaznim stepenicama. Terasu krasi i nebična skulptura moderne arhitekture, a također i visoke pomno uređene palme.

Supermodel Cindy Crawford voli kombinaciju punog drveta i modernih ukrasa na svojoj terasi u Mexicu, a također je ljubiteljica kamina na otvrenom i svijetlih podova, a također i ukrasa kao što su zdjele, cvijeće u boji lavande i moderne viseće lampe.

Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher obožavaju svoju terasu u kući u Los Angelesu, koja je uređena u rustikalnom stilu. Terasa gleda na veliko dvorište puno drveća i trave, dok namještaj podsjeća na simpatičnu farmu.

Glumac Leonardo DiCaprio voli jednostavnost i moderno uređene terase. Uz pogled na more, suncobrane i udobne fotelje, Leov stil života definitivno je prilagođen uživanju i slobodi.

Stil uređenja Stevea Martina itekako se razlikuje od drugih, pa tako ovaj poznati glumac voli intenzivnije boje, kao i kombinaciju cigle sa kožom. Sa njegove terase najviše je dojmljiv pogled, koji seže daleko preko brda i sve do oceana.

Biste li mogli opisati terasu Meghan Markle i princa Harryja? Njihov novi dom u Californiji ima ih nekoliko, a zajednički im je pomalo europski stil uređenja. Velike udobne fotelje i ležaljke, dvorište koje uređenjem podsjeća na francuske vrtove, te ogromne tegle za cvijeće od kamena njihov su odabir.

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga, model Hailey Baldwin kupili su modernu kuću na Beveryl Hillsu, a njezina terasa jednako je otmjena i moderna. Vrijeme najviše vole provoditi uz bazen i detaljima uređen vrt, koji također ima i natkriveni dio te veliki roštilj.

bottom of page