top of page

LANA KLINGOR PSIMA NAPRAVILA LUKSUZNI DOM

Poduzetnica uzgaja pse vrste američka akita, fanovi oduševljeni

Bivša pjevačica, danas poduzetnica Lana Klingor, uzgaja vrstu psa američka akita, a s njima je osvojila i prestižne nagrade. Cijena jednog štenda te pasmine na oglasnicima doseže i do 7.000 kuna. Posebno zanimljivo je okruženje koje je Lana uredila za svog ljubimca. Ono je stilski dizajnirano, savršeno čisto i besprijekorno uređeno, a toliko dobro izgleda da su Lanini fanovi pitali mogu li oni tamo živjeti

- Kak su dobre ove velike bijele posude za hranu! Takva bi mi jedna trebala. Mogu ja u tu kućicu ? Sve mi se sviđa, mogu spavati i sa ovim divnim psima. Kad si hotel otvorila? Wow kutak za njegu. Ovo netko doma nema...svaka čast. Koja rezidencija za četveronožce. Baš lipo svaka čast. Raj za pse. Ovo je baš top! Woooow!! Odličnooooo. Wauuuu. Ja također imam američku akitu, njegovo je cijelo dvorište, papa finu i najskuplju hranu iz pet centra, mislim da živi ko kralj, al ovo je bome hotel. Uu ovo je brutalno. Prekrasno uređenje i savršena briga za ljubimca! Bolje nisam vidjela. Možeš li jedan vikend napravit dan otvorenih vrata i cjelodnevno druženje s ljepotanima - komentirali su dom Laninin pasa, njeni pratitelji.

Inače, Lana za svoje pse voli kupovati u Pet Centru Hrvatska, a WolfPack hranu ovako je opisala - WOLFPACK hladno prešana hrana za pse je pogodna za sve pasmine i dobne skupine od 2 mjeseca na dalje te radi jedinstvenog procesa pripreme, očuvane su esencijalne hranjive tvari i pelete se brzo tope u želucu što ovu hranu čini pogodnom i za pse s osjetljivom probavom!

gossip vijesti, vijesti o poznatima, lana klingor psi, tračevi o poznatima

Comments


bottom of page