top of page

ŽENE 'POLUDJELE' NA DOM LUCIJE LUGOMER

Jako puno komentara

Najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer (27) iznenadila je uređenjem svog dnevnog boravka. Ukrasila ga je brojnim detaljima, a komentara nije izostalo

- Oduvijek sam tvrdila da je moj dom tamo gdje je Danijel. Nakon pet godina mogu reći da je dom tamo gdje smo ga stvorili zajedničkim rukama, mukama, živcima, novčanicima ali bome i znanjem i osmjehom.

Tadam! Dobrodošli u naš dnevni boravak! Obzirom da smo Dado i ja par koji se jako često druži i provodi puno vremena sa prijateljima i obitelji a sve to je satkano sa ‘movie nights’ i ‘luch-dinner time’ tako je ova prostorija koja povezuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak apsolutno osvojila naša srca. Prije par dana povela sam vas u shopping u Emmezetu te skupa s vama izabrala artikle koji su se savršeno uklopili u ovu moju viziju. Sve tri komponente u prostoriji su kombinacija bijelo-sivo-drvo uz detalje crnoga i neizostavne smirujuće zelene tako da su se tv stalak i stolić te zavjese, tepih i lampa savršeno uklopile u prostoriju te osjećaj kada uđete u nas dnevni boravak je baš poseban. Ovdje ćemo zasigurno provesti najviše vremena a sada me pustite da sjednem na kauč i divim se ovoj ljepoti i skladu - izjavila je ponosna Lucija.

- Dođi i meni urediti boravak. Ova damska fotelja...apsolutno prekrasno! Predivan dom. Odlično izgleda. Wooww prekrasno. Wow predivno vam je, Leon bude uživao istraživajući ovo sve, uživajte. Ajme, prekrasno!!! O kako vam je lipo. Krasan boravak. Ležaljka je baš pogođena, kao neki centralni komad, super! - 'poludjele' su žene na Lucijin dom, a jedna se čak ponudila doći k njoj - Ajmeeee, daj pozovi mene u goste, donijet ću kolače, ali ti se neću dići s ove ležeće fotelje no way.


Lucija je od nedavno dobila i jednu novu ulogu. Postala je majka malenog dječaka Leona, starog 4 mjeseca. Sa svojim suprugom Danijelom Grgićem nedavno je proslavila drugu godišnjicu, a zaruke su slavili u Dubrovniku, kada ju je njen dragi zaprosio na Stradunu. lucija lugomer plus size model, lucija lugomer dijete, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page