top of page

PRVA I NAJPOZNATIJA NAPAPIJRI JAKNA RAINFOREST I OVE GODINE ODUŠEVLJAVA PRINTOM

Inovativna tehnologija koja regulira toplinu

Napapijri jakne
foto NAPAPIJRI

Prva i najpoznatija NAPAPIJRI jakna RAINFOREST i ove godine oduševljava printom i klasičnim varijantama kroz dominaciju detalja i jedinstven print. Udobnost, svestranost i modernost nastavljaju pratiti stil najomiljenije NAPAPIJRI jakne koja je potpuno bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja regulira toplinu i potpuno mijenja punjenje od perja.


Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešivi duh otkrivanja, nepogrešivo spajanje mode i funkcionalnosti. Simbol pozitivnog duha i stalne potrage za udobnošću, savršenom zaštitom od kiše i vjetra, sa i bez džepova, u klasičnoj ili print verziji.

Napapijri jakne

Duboka povezanost s vanjskim svijetom, tradicija posvećena funkcionalnoj estetici: nova kolekcija slavi zemlju s mnogim aspektima koji odražavaju NAPAPIJRI-jevu sposobnost stvaranja jedinstvene, originalne i praktične odjeće.

Napapijri jakne

U susretu mode i izvedbe, fokus je stavljen na odabir materijala koji su bitni za svako iskustvo na otvorenom: od odjevnih predmeta serije Circular, koji se u potpunosti mogu reciklirati i izrađeni su od ECONYL® regeneriranog najlona, ​​do legendarne Skidoo jakne izrađene od recikliranih CORDURA® materijala i održive NATIVA® vune, linija obnavlja svoju predanost održivosti i vodi je na kreativno putovanje u svemir outdoor odjeće. Zavirite u najbližu trgovinu ili na napapijri.hr


Uz NAPAPIJRI ponudu pokažite svoju autentičnost i kombinirajte outfite u kojima ćete se osjećati urbano i moderno.

Napapijri jakne

bottom of page