1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

PROMJENOM BOJE KOSE ODUŠEVILA ALI I ŠOKIRALA

Slatka i mega-uspješna glumica Jessica Alba

Mega-uspješna glumica i poduzetnica Jessica Alba, pred neko je vrijeme rekla zbogom glumačkoj karijeri i ulogama slatkica po kojima je postala poznata, te se posvetila isključivo odgoju svojih kćeri i sina, kao i poduzetništvu. Jessica je naime pokrenula cijelu beauty i clean liniju proizvoda koji su 100% bez štetnih sastojaka, eco-friendly i paraben-free. Zbog svih svojih uspjeha Jessica neprestano privlači pažnju što god napravila, pa je tako primila gomilu komentara na svoj novi look i promjenu boje kose


- Ljeto se uvijek vrti oko boja! A sigurno već znate koliko volim glossy boje - poručila je ispod fotografije na kojoj joj je kosa puno tamnija od prirodne smeđe. Glumica Kate Hudson odmah je komentirala sa velikim - Da!!!!, dok je druga kolegica glumica, popularna Sofia Vergara, dodala da je šokirana. Naravno, tek na prvu jer i njoj se svidio Jessicin novi ljetni izgled.

Svoju kompaniju Jessica je nazvala po najstarijoj kćeri, 13-godišnjoj Honor, s kojom provodi svaki slobodni trenutak. U moru vijesti o razvodima među slavnima i 'nepremostivim razlikama' Jessica predvodi svijetli primjer normalnog obiteljskog života, kakvog većina ljudi priželjkuje najviše.