top of page

ZAPOČEO TRANSPLANTACIJU KOSE

Kaže da su rezultati jako dobri

Popularni Tik Toker Sandi Pego, kojeg na toj sve popularnijoj društvenoj mreži prati preko 600.000 Hrvata, objavio je kako je započeo transplantaciju svoje kose - Evo započeo sam transplantaciju kose pred jedno 4 mjeseca i mogu vam reći da su rezultati od ovog mjeseca počeli biti sve bolji i bolji. Već se vidi jako veliki pomak i to baš u ovom mjesecu. Rekli su da cijela faza traje godinu dana a ja sam već sad zadovoljan. Ovo nije plaćena reklama, sve sam uredno platio - poručio je Sandi.

Inače, gubitak kose može se dogoditi već u dvadesetim godinama – ako za to postoje genetski preduvjeti. Ipak, liječnici ne preporučuju transplantaciju prije navršenih 35 godina. Naime, određeni dio kose predodređen je za ispadanje, ali prije trideset i pete godine ne znamo o kojoj regiji i količini će se raditi. Zato je važno pričekati trideset i petu godinu, kad se gubitak kose većinom stabilizira, pa će i rezultati biti bolji i trajniji - naznačeno je na stranicama Poliklinike Bagatin, o transplantaciji kose koju rade njihovi liječnici.


Oporavak od tretmana je jako brz, odmah po tretmanu pacijent može doma, a jedini tragovi operacije nevidljive su ili jedva vidljive mikrotočkice koje nestaju nakon tjedan dana. Kosa počne otpadati obično pet do sedam dana nakon zahvata, što je očekivano i omogućava rast nove kose. Prvi rezultati vidljivi su kroz 3 do 4 mjeseca, a nakon šest mjeseci do godine dana kosa će narasti i pacijent će ponovno imati izvornu bujnost svoje kose koja će rasti prirodno do kraja života.


Sandi i njegova djevojka Cindy Šoštarić uvijek se u zabavim videima pojavljuju zajedno, a kako gledaju na svoj posao, otkrili su nedavno - Zapamtite da nije sve kako izgleda na društvenim mrežama, neki bi rekli "lako je biti kreator", ali vjerujte mi da ne znate što se sve događa iza objektiva kamere i koliko je strpljenja potrebno da zadovoljiš potrebe klijenta a i partnera s kojim snimaš. Svađe, prepirke, loši dani, oni dani, sve je to dio procesa kojeg prolaziš da bi ispostavio kvalitetan materijal. Nije lako, tek onda kad se počneš kvalitetno baviti "influencom" shvatiš koliko je vremena potrebno da bi bio drugačiji od drugih, a isto tako koliko je malooo potrebno da napraviš krivi potez koji će nažalost utjecati na dosadašnji rad. Potrebno je veliko odricanje i organizacija pogotovo za one kojima to nije full time job. Hvala mojoj budućoj ženi što trpi moje " lude dane " kao i svima vama koji nas pratite.


Jedan od njihovih najpopularnijih zabavnih videa sa 1,6 milijuna pregleda pogledajte na >>> Sandi i Cindy

bottom of page