top of page

ŠTO TO SVIJETLI U KOSI ELLE DVORNIK?

Fanovi primijetili nešto posve drugačije

- Otišla sam se pofarbat i razmišljam koju frizuru bi mi mogli napraviti..nema što nismo već radili i ekipa frizera me ponovo iznenadi novim accessoriesom za kosu! Sjajne niti skrivene u kosi naprave pravo čudo na glavi! Ima u svim bojama, ja sam htjela bakrene. Baš efektno, a skineš kad ti dosadi... - otkrila je jedna od najpraćenijih mladih influencerica Ella Dvornik, pokazujući svoju 'novu kosu'

video Ella kosa


- Tako se i moje sijede presijavaju. Kad mi dosade, iščupam ih - našalila se jedna Ellina pratiteljica, dok su druge oduševljeno komentirale - Ovo me podsjeća na niti na kosi beach barbika iz 90tih. Super je, kaj je, je. Stvarno ti prekrasno naprave svaki put. Pratiš najnovije trendove. I ja želim te niti... i farbanje i frizuru i kavu...Boja kose je preedivna. Prekrasna boja i super ti stoji.


A kada se ne bavi reklamama i odlaskom na beauty tretmane, Ella ipak najviše voli biti uz svoje dvije djevojčice i supruga Charlesa. Tako je nedavno s njima otputovala u istarski Novigrad, gdje su uživali u šetnjama uz more i zalascima sunca. - Odmor za dušu - poručila je s odmora kratko Ella, a jedna je čitateljica komentirala - Predivna fotka vas dvije. Savršeno ulovljen trenutak.


- Rađe će natrpat 30 kila nego da se mora vraćat jos jednom - opisala je naviku svog supruga nedavno i pokazala svima kako se Charles 'natovari' stvarima iz shoppinga. - Znaci svi muški tako rade, mislila sam da je samo moj takav - komentirala je jedna gospođa, dok su druge opisale sebe - Apsolutno isto! I onda kad dođem u stan pokušavam vratit srce iz grla u prsni koš...Dok se mom mužu nije problem 100 puta vratiti, ja uvijek izgledam kao Charles!

Kommentare


bottom of page