top of page

PRIRODNU KOZMETIKU LUX-FACTOR HVALE I KORISTE BROJNE POZNATE HRVATICE

Krema 4D HYALURON u sebi ima 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla

- Zdrava i mlada koža najbolji je modni dodatak. Eh sad, ukoliko se poput mene približavaš 30-toj, sigurno znaš da je prevencija pola posla i da je bolje “spriječiti nego liječiti”! Upravo sam se zato odlučila isprobati Lux-Factor 4D HYALURON kremu koja koži lica pruža baš sve što joj je potrebno: potiče prirodnu obnovu epiderme, smanjuje izražene bore, popunjava duboke bore, zaglađuje tanke linije i štiti od vanjskih utjecaja. Što je najvažnije, pogodna je za sve tipove kože - od suhe, masne pa do osjetljive (osjetljivije od moje, vjeruj mi, ne može!) - poručila je mlada influencerica Ana Rajič, dok je druga lifestyle bloggerica Lidija Šeatović dodala - Ne vjerujem kad kažu da je ljepota prolazna. Mislim da ljepota žene raste zajedno s njezinim godinama. Ona je u srcu, u očima, u energiji koju isijava. Dolazi iznutra, ali i izvana. Lagala bih kad bih rekla da ne njegujem svoju ‘ljepotu’. Od nedavno njegujem kožu lica L’ux Factor 4D Hyaluron kremom protiv bora i jako sam zadovoljna njezinim učinkom.

Danijela Martinović, poznata glazbenica i spisateljica, također je ambasadorica Lux-Factor kozmetike u Hrvatskoj, a u svojoj 50-oj godini, moramo se složiti, izgleda doista mladoliko. Inovativnu kremu prepoznala je i lijepa bloggerica Ana Ude, koja se 4D HYALURONOM posebno oduševila - U pokušaju da što duže zadržim mladi izgled svoje kože, krećem u preventivnu borbu protiv bora i to uz Lux-Factor anti wrinkle cream.

U čemu je tajna Lux-Factor 4d HYALURON kreme protiv bora, istražili smo među profesionalcima koji o njoj znaju baš sve. Brend Lux-Factor Cosmetics još je 2012. godine u francuskim laboratorijima započeo razvijati prirodnu kozmetiku. Dvije godine kasnije - 2014., njihovi su se proizvodi prvi put našli na tržištu i u kratkom roku osvojili tisuće korisnica po Europi, a danas ih koristi više od 14.600 Hrvatica. Lux-Factor i danas, nakon dugogodišnjeg rada, na prvo mjesto stavlja kvalitetne 100% prirodne proizvode čija su zajednička karakteristika pažljivo odabrani i klinički testirani sastojci.

- Danas su ideali ljepote više nego ujednačeni, a u zapadnom svijetu mediji nam sve više nameću uvjerenje da je ljepota sve što nadilazi prirodno. Ogromne usne, zategnuta koža bez bora, umjetna kosa, trepavice, umjetni nokti. Sve što je nemoguće postići bez korištenja punila, skalpela ili drugog umjetnog pribora i sve što je nemoguće postići prosječnom plaćom zaposlene žene. Kao rezultat toga, žene su počele sumnjati u svoju prirodnu ljepotu i gubiti samopouzdanje, a skrivanje iza labave odjeće, šminke i instagram filtera postalo je nešto uobičajeno. Zbog svega navedenog započeli smo graditi svoju priču na potpuno drugačijim osnovama s brandom Lux-Factor. Željeli smo ženama reći da su lijepe upravo takve kakve jesu i da je za tu točkicu na i, poput dužih trepavica i mladenačke kože koja će dodatno poboljšati njihovo samopoštovanje, dovoljno da posegnu za prirodnim proizvodima, koji neće drastično promijeniti njihov izgled, samo će istaknuti njihovu jedinstvenu, prirodnu ljepotu - ističu iz Lux-Factora.

Lux-Factor krema protiv bora 4D HYALURON sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom europskog podrijetla, doista je posebna i drugačija. Oduševit će vas ne samo njen učinak pomlađivanja, već i vidljivo smanjenje bora te 80% mlađi izgled kože nakon samo 2 tjedna korištenja. Vaša će koža postati dugotrajno hidratizirana, a prirodni sastojci ove kreme prodrijet će u epidermis i dublje slojeve vaše kože te poboljšati njenu strukturu. Uz redovitu upotrebu 4D HYALURON kreme, vaša će koža postati zdrava i mladolika, a zavoljet ćete je i ako imate jako osjetljivi tip kože.

Jedina krema protiv bora, koja uistinu djeluje s patentiranom Lux–Factor 4D ANTI-WRINKLE formulom, klinički je i dermatološki ispitana. Riječ je o najučinkovitijoj i sigurnoj formuli protiv bora, pogodnoj za sve tipove kože, a kreirali su je znanstvenici nakon godina istraživanja. S posebnim biotičkim procesom razbili su mikročestice molekulske mase koje prodiru u dublje slojeve kože, i na taj način djeluju iznutra prema van. Hijaluronska kiselina, zbog svoje izuzetne sposobnosti zadržavanja vode, smatra se najpopularnijim sastojkom u kozmetičkoj industriji, a njezina aktivnost potiče sintezu kolagena. 4D hijaluron djeluje tako da ispuni duboke i izražene bore, potiče prirodni proces obnavljanja epiderme, i pruža zapanjujuće brzo i učinkovito djelovanje na zaglađivanje bora.

Nadmudrite genetiku

Većina žena primijeti znakove starenja kože u ranim tridesetim godinama kada bore nisu samo posljedica godina, već štetnih utjecaja suvremenog života. Stresni način života, neuravnotežena prehrana, pušenje, zagađen zrak i korištenje agresivnih proizvoda ostavljaju tragove na koži, te svaki dan čine bore sve jače i dublje. Koža gubi mladenački sjaj, zdravu elastičnost i postaje sve opuštenija.

Proces starenja kože, srećom sada možemo zaustaviti bez skupih operacija i neželjenih učinaka. Patentirana 4D HYALURON formula protiv bora na 100% siguran i prirodan način pomoći će vam izgladiti bore i spriječiti nastanak novih. Prvi rezultati bit će vidljivi već nakon 2 tjedna, a redovitom upotrebom najbolje rezultate vidjet ćete već nakon 2 mjeseca.


Još detalja o ovoj inovativnoj kremi kao i drugim prozvodima branda Lux-Factor, kao što je profesionalni serum za rast trepavica EYELASH, potražite na >>> lux-cosmetics.com, a sve do 31.prosinca 2021. unosom koda GOSSIP10 iskoristite dodatnih 10% popusta!


bottom of page