top of page

POMIRENJE NA POMOLU? JLO I ALEX VIĐENI ZAJEDNO

Jako mu nedostaje

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez prekinula je četverogodišnju vezu i zaruke sa bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom, no čini se kako između njih još tinja stara vatra. Mediji izvještavaju kako je Alex avionom otišao u Los Angeles, samo kako bi večerao sa pjevačicom u istom restoranu gdje su 2017. započeli svoju romansu. Prošlog vikenda tako su po prvi puta nakon službene potvrde prekida, viđeni zajedno.


Par je raskinuo zaruke i pijateljski se razišao sredinom travnja, međutim zbog ponovnog viđanja svi govore da je pomirenje na pomolu. Nakon što su proveli zajedno večer, Alex je odlučio ostati u L.A-u još dvije noći, uveravajući JLo kako ne želi da odustanu od njihove ljubavi, te koliko mu ona znači, piše Alo


Upućeni su ispričali kako je par večerao u istom restoranu gdje su izlazili i na samom početku veze - Hotel Bel-Air, prenosi E!News, ali kako se Rodriguez u Miami vratio sam. Inače, navodno je da je on loše podnio raskid. Nekoliko sati prije službenog priopćenja za javnost na tu temu, na Instagram story je postavio nekoliko zajedničkih fotografija, kao i jednu njihovih imena ispisanih u pijesku, u srcu. Na tu objavu, bila je „nalijepljena” pjesma sastava Coldplay, „Fix you”. Par se zasad o ponovnom susretu nije oglasio, iako su šuškanja o pomirenju sve glasnija.

Inače, Jennifer je upravo završila snimanje svog novog filma Shotgun Wedding, romantične komedije u kojoj joj j partner glumac, zgodni Josh Duhamel. Snimanje se odvijalo u Dominikanskoj Republici, odakle je Jenn redovito objavljivala fotografije predivne okoline i prirodnih ljepota.

bottom of page