top of page

SAZNALO SE ZAŠTO JE PUKAO BRAK JENNIFER ANISTON I BRAD PITTA

Angelina, tvrde upućeni, nije bila jedini 'krivac'

Brad Pitt je odavno postao popularan glumac, ali ono što ga je stavilo među goruće ljubavne teme upravo su njegove dvije velike ljubavi, koje su nažalost obje završile razvodom. U braku sa glumicom Jennifer Aniston bio je 5 godina i nije imao djece, što je navodno i bio glavni 'problem' zbog kojih su se udaljili


Spekuliralo se da je do Bradove prevare i okončanja braka došlo zbog toga što Anistonova nije željela imati djecu, piše alo.rs No, s druge strane, ona je više puta ovako izjavljivala - Nikada u životu nisam izjavila da ne želim imati djecu. Oduvijek sam željela djecu i nikada se ne bih odrekla majčinstva zbog karijere - rekla je simpatična glumica.

Ipak, veliki razvod se dogodio i Aniston i Brad su krenuli svako svojim putem. Brad je ni mjesec dana nakon službenog prekida sa Jennifer, započeo romansu sa Angelinom Jolie, koja je tvrde ljubitelji teorija zavjere, počela dok je još bio u braku sa Aniston. U braku sa Angelinom, Pitt je dobio troje biološke djece i još troje posvojio.


Deset godina kasnije, kao iz neba pa u rebra, Angelina i Brad objavili su razvod. Razlog? Navodno je Brad tijekom obiteljskog leta avionom, vikao na prvog uvojenog Angelininog sina Madoxa, a sve zbog toga što je previše popio. Kasnije se doznalo kako Brad ima problem s alkoholom, te se čak prijavio u kliniku za odvikavanje. Nažalost, sve to nije pomoglo spasiti brak s Angelinom.

Što se danas točno događa između Brad Pitta i Jennifer Aniston? Mnogi obožavatelji navijaju da njih dvoje ponovno budu zajedno, no čini se da jedno ili oboje - nije zainteresirano za pomirenje. S druge strane, sve više se spekulira kako su Aniston i Pitt u tajnoj vezi, piše Alo, međutim njih dvoje to nisu potvrdili. Kao dokaz se, između ostalog, navodi i to što je Brad nekoliko puta prisustvovao proslavama koje je organizirala njegova bivša supruga, uključujući i proslavu povodom njenog 50. rođendana, kao i za Božić. Zatim su se Jennifer i Brad sreli na dodjeli SAG nagrada, a kamere su uhvatile njihov susret i trenutak kada su se srdačno pozdravili. Međutim, nekoliko tjedana kasnije, druga žena uhvaćena je kako izlazi iz Bradovog doma.

Oni najupućeniji tvrde da Brad tiho pati za Jennifer i da će je zauvijek čekati kako bi - zajedno ostarili.

jennifer aniston i brad pitt razvod, gossip vijesti, tračevi o poznatima, vijesti o poznatima

bottom of page